Det gäller att ta vara på tillfällen som dessa då de dyker upp, och jag har funnit två spel som erbjuds i form av ”Odds Boost” hos ComeOn. Dessa låter vi inte gå obemärkt förbi!

Ingen har väl missat att det är landslagsuppehåll när alla de stora ligorna tagit paus. Nu skall alltså det spelas två rundor i Nations League. När populära matcher, event och turneringar spelas, så passar spelbolagen på med att erbjuda ”Specialspel” eller ”Odds Boost”, vilket ibland kan erbjuda rätt roliga fynd och värden.

Denna gången är det bolaget ComeOn som ger oss två spel vilka jag kände direkt att vi bör syna! Värt att nämna direkt är att dom begränsar insatsen rätt rejält på dessa erbjudanden, av rädsla för att vara fel ute och således bli ”rånade” när folk går in tungt på dem. På dessa är max-bet 100kr, men när man får 3,25 och 2,75 i odds så passar jag iaf på!

Dubbel till riktigt bra odds

Så låt oss kika på spelen som det gäller denna omgång, och skulle något mer dyka upp så skall vi göra vårt bästa att dela med oss av det till er som läser här på hemsidan och i våra övriga kanaler, så som vår populära facebook-grupp.

Vi tar de i storleksordningen, störst först. Vilket blir en dubbel där de erbjuder oss 3,25x i odds på att Spanien skall vinna borta mot Serbien, samt Portugal vinna hemma mot Kroatien. Jag tänker inte skriva långa utlägg om varför Spanien och Portugal är klara favoriter i dessa möten, men det var inte länge sedan Fotbolls-EM spelades. Där såg vi alltså Spanien vinna och spela en fotboll som var fantastiskt kul att bevittna, vilket också kan sägas om Portugal som tog sig till en kvartsfinal, där man åkte ut mot Frankrike på straffar. Serbien hamnade sist i sin grupp i gruppspelet, och Kroatien kom 3a i sin grupp men gick inte vidare då de var den sämsta 3an i EM.

Vi får 3,25x? Taget säger jag.

Boostad kombo på Sveriges match

Det andra spelet är en kombo på Sveriges match mot Azerbajdzjan. Spelet är att Sverige skall vinna matchen och att det skall bli minst 3 mål i matchen, något som vi får 2,75x i odds för. Sverige har en ambition och en trupp av mycket kompetenta offensiva spelare, och om ni har läst Jimmys rek om över 1,5 mål för Sverige, så vet ni lite vart analysen bär. Men här behövs alltså 1 mål extra, samt att Sverige vinner. Det är där som risken ligger såklart. Hur samspelta kommer Sverige att vara? Hur kommer försvaret att prestera? Kommer Isak, Gyökeres, Kulusevski m.fl. vara synkade i anfallet? Jag förblir optimist med tanke på hur bra det ändå gått för våra spelare i sina klubblag. Nivån som flera spelar på.

Jag tar och nappar iaf, 2,75x är en schysst boost ändå, så jag synar detta och hoppas på en målrik vinst imorgon!

De två spelen hos ComeOn

Notera nu att detta är spel som ComeOn erbjuder till dessa odds, därav ”Odds Boost”. Så vill ni ta del av dessa behöver spelen alltså spelas där. Som tur är med dagens teknik, swish och bank-ID så har det aldrig varit lättare att skapa konto ifall man ej redan har ett. ComeOn has svensk spel-licens vilket gör att vi med gott samvete kan rekommendera dessa spel hos dom, och jag personligen tycker faktiskt om deras layout och design.

Jag hoppas att vi är flera som synar dessa spel i omgång 1 av Nations League, för det är alltid kul när vi är många som vinner tillsammans! Som ni vet delar vi alla våra speltips här på hemsidan och i vår facebook-grupp, helt utan någon betalvägg. Så vi blir alltid jätteglada när ni använder våra länkar för att besöka spelbolagen! Klickar ni på bilderna eller länken i slutet av reken så kommer ni direkt till ComeOn.

För tillfället erbjuder de en sport-bonus på 100% upp till 500kr, som man behöver omsätta 6x på spel om lägst 1,80 i odds, vilket alltså dessa spel gör med marginal. Så detta kan bli en riktigt fin start på omsättningskravet!

Du finner spelen under Odds Boost, på inringat datum

Bilden ovan visar vart ni finner spelen, notera också att dessa två Odds Boost har spelstopp satt till ikväll 4/9 kl 23:55, så se till att lägga spelen idag om ni tänkt ta rygg på dessa, för imorgon är det alltså för sent.

Länk: https://5spades.com/comeon

Spel: Odds Boost Nations League på ComeOn
Odds: 3,25 & 2,75
Insats: Begränsat till Max 100kr per spel
Spelstopp: Onsdag 4/9 – kl 23:55
Bolag: ComeOn

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 500kr bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till