Söndagens kanske hetaste match, mötet mellan Manchester United och Liverpool!

Två lag som har stor press på sig att genomföra en bra säsong och slåss om topplacering i ligan och drömmer om att ta titeln från Manchester City!

Jag gillar det jag hörde en annan säga, att här spelar två lag, det ena med en nyare trupp och det andra med en ny manager.
Manchester United har börjat säsongen med en svag vinst mot Fulham och en förlust borta mot Brighton. Något som lär tynga laget och öka pressen att börja ta poäng, men nu ställs man alltså mot Liverpool som börjat spela mer defensivt.

Liverpool som tidigare spelade otroligt offensivt när Jürgen Klopp var manager, med målrika resultat där man helt enkelt vann genom att göra mer mål än man släppte in, har nu börjat spela mer defensivt. Denna säsongen, med nya managern Arne Slot, har man fokuserat mer på defensiven än tidigare, där man tar ledningen för att sedan sänka på tempot. Man började säsongen med lättare motstånd, där man mötte Brentford och Ipswich, men bröt ner dessa lag och vann 2-0 mot båda lag.

Liverpool spelar med ett stort självförtroende och har en mycket kapabel trupp även på bänken. Jag tror att de kommer lyckas plocka isär Manchester United på samma vis som de gjort i de två första matcherna, och ta hem vinsten. Skulle inte bli förvånad om det slutar 2-0 för tredje gången till Liverpool.

Baserat på min analys blir det två spel som båda känns bra på förhand. Jag satsar totalt 6 units delat på de två spelen.
Liverpool att vinna till 1,86x
Totalt antal mål under 3,5 till 1,72x

Spel 1: Fulltid Liverpool
Odds: 1,86x
Insats: 3/10 Units

Spel 2: Totalt antal mål – Under 3,5
Odds: 1,72x
Insats: 3/10 Units

Spelstopp: Söndag 1/9 – kl 17:00
Liga: Premier League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 1000kr bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till