Jag väljer att spela på Citys absoluta monstruösa förmåga att vinna med fler mål än ett!

Lördag eftermiddag tar West Ham emot Manchester City, och medans West Ham absolut inte skall kallas för ett ”dåligt lag”, så måste man ändå säga att Manchester City spelar i en helt annan liga!

West Ham har börjat säsongen sådär, men inte så som de hade önskat, med förlust i premiären, följt av en bortavinst 0-2 mot Crystal Palace. Dock hade Palace sina chanser som gick stolpe ut istället för stolpe in, så inte någon dominant seger. Står på målraden 3:2 såhär långt.

Manchester City däremot, började med att slå Chelsea borta med 0-2, för att sedan vinna hemma mot Ipswich 4-1. Målraden 6:1 efter två omgångar spelade.

Med den trupp och den fotboll som City spelar, med Haaland som nog gärna tar hem skytteligan igen, så ser jag inte annat än att City kommer vinna samtidigt som man kommer göra så med 2-3 mål gjorda. Därför ser jag ändå värde i att spela på Asian hdc.

Jag lägger 5u på spelet som ni finner under ”Asiatiska Linjer” hos Unibet, vilket blir Manchester City -1,25 Asian. Det får vi till 1,79x och spelet innebär att City skall vinna med 2 mål marginal. Skulle de dock vinna med enbart 1 mål marginal, så förlorar vi enbart halva vår insats. Jag känner mig trygg i att City vinner, och ger det en stor chans att de gör så med 2 mål.

Ser man till inbördes möten så vann City förra säsongens två möten med just 3-1. Jag tror det kommer upprepa sig.

Spel: Manchester City -1,25 Asian
Odds: 1,79
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: Lördag 31/8 – kl 18:30
Liga: Premier League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 1000kr bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till