Fredagsmatcher från Allsvenskan gillar vi och här spelas 1.95 hos Bet365!

Sirius

Sirius kommer in här med en skön hemmaseger mot GAIS i bagaget. Viktig seger för laget som dessförinnan åkte på en blytung förlust borta mot Mjällby som avgjorde på straff i 97:e minuten. Sirius är 9:a i tabellen och det är någonstans i den regionen vi förmodligen kommer se dem även i slutet av säsongen. Truppen är ok men inte mer och Mattiasson får ut det mesta av varje spelare men för att laget ska kunna klättra så krävs att fler än vasse Salech visar klass. Idag är han för ensam för att laget ska kunna ta sig till nya höjder. Joachim Persson tillbaka efter skada mot GAIS och gjorde avtryck direkt med en assist till 3-1 målet. Han lär dock inte vara redo för 90 minuter redan här!

Malmö

Malmö åker till Strandvallen och åker återigen hem med 0 poäng därifrån! Mjällby gör det bra men framförallt så är Malmö riktigt riktigt dåliga i första halvlek och inställningen var bedrövlig. Inga löpningar, ingen som tog ansvar, ingen som ville ha boll och dåligt kroppsspråk rakt igenom. Rydström var vansinnig med all rätt, man vinner inte fotbollsmatcher bara för att man tar på sig en matchtröja, man behöver göra jobbet också. Malmö är ett såpass mycket bättre fotbollslag än Mjällby och de ska komma hem med alla poäng! För Sirius så var det nog det sämsta som kunde hända att Malmö torskade, här kommer de komma påslagna deluxe och om Rydström ser signaler på något annat så kommer han att agera omgående. Han själv säger att de verkligen längtar tills matchen på fredag. Malmö har more or less 2 trupper som skulle kunna vinna ligan i år och när Djurgården nu börjar närma sig så lär vi få se ett taggat Malmö här!

Speltips

Malmö är truppmässigt och kvalitetsmässigt långt före Sirius och spelet här blir Malmö -1 Asian med 4 units hos Bet365.

✅ Malmö kommer med stor revanschlust!

✅ Innan plumpen mot Mjällby så hade Malmö fin form!

✅ Rydström har varit extremt tydlig med truppen om vad han förväntar sig för inställning här!

✅ Malmö vann med 3-1 på Studenternas förra säsongen.

✅ Joakim Persson lär inte spela 90 min för Sirius.

❌ Salech i otroligt fin form för Sirius!

Speltips: Malmö -1 Asian

Odds: 1.95

Insats: 4 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 19/7 klockan 19:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till