Goddagens basketfans! Litet uppehåll i NBA basketen och då tar jag sikte på slutspelet i grekiska ligan som också ligger en varmt om hjärtat. Aris tar emot Promitheas i match 2.

Matchen

Aris slutade på en 5e plats och får möta 4e platsen Promitheas. I Grekiska ligan är det givetvis giganterna Olympiakos och Panathinaikos som man kallt räknar med som gör upp i en final och vinnaren här går upp mot just Panathinaikos efter att dom gjort processen kort mot Paok. Det är väldigt ojämnt mellan lagen i grekiska högstaligan och jag tycker inte Promitheas riktigt får den cred man förtjänar här. Man slog Aris i första matchen med hela 19 poäng och man har gjort slarvsylta av Aris i varenda möte mellan lagen denna säsong. Galinat och De Sousa är väl egentligen Aris enda 2 hot men som helhet håller man inte. Promitheas är vana vid betydligt mer spel ute i Europa och här ska man ändå kunna visa att man hör hemma bland topp 4 i Grekland.

Amerikanska trion Hamilton, Reynolds och spelfördelaren Cowan gör livet surt för Aris även denna afton är känslan här.

För och nackdelar

✅ Promitheas har slagit Aris enkelt i varenda möte denna säsong

✅ Aris har bara 2 spelare som kan matcha och hota Promitheas hela startfemma

✅ Stora skillnader i klass i grekiska ligan

❌ Promitheas är erkänt starkt hemmalag och är inte fullt lika övertygande på bortaplan

Spel: Promitheas -2,5 poäng

Odds: 1,90

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 19:15

Liga: A1 Grekland

Bolag: NoAccountBet

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till