Tjenixen, surt senast när man gick för Maxbet då Carolina blev 4st skott för kort och Rangers stod för hjälte insatser med 17st blockerade skott, men men nu blickar vi framåt och tar nattens match i hamn!

Dags för match 5 i kvartsfinalen mellan dessa två lag där Florida ser riktigt stabila ut mot Bruins och här har man chansen att avancera till semi final om man vinner vilket jag tror dom gör. Matcherna i sig har vart väldigt heta då det har vart många utvisningar, och det är fullt förståeligt då man väcker alla känslor till liv när det är slutspel och nu i natt lär det braka av tror jag speciellt från Bruins sida när man har kniven mot strupen.

Senaste 2 matcherna så har det blivit 6st powerplay mål, förr förra matchen så drog M.Lohrei (Boston) en high stick och fick en 2+2 minor utvisning och där kunde Panthers sätta 2 powerplay mål, senare under samma match så gör man två stycken powerplay mål till och sen löd slutsignalen och ställningen blev 2-6 till Panthers med 4st powerplay mål. Nu senaste matchen så öppnade Boston upp 1-0 genom ett powerplay där D.Pastrnak står som målskytt, senare under matchen så kvitterar Panthers till 2-2 genom powerplay där S.Bennet är målskytt, så båda lag är kapabel till att hitta nätet i numerärt överläge och jag kommer att testa det spelet till nattens match då det är en match som båda lagen vill vinna så desperat så utvisningar lär det garanterat komma, hoppas bara att det inte är fighting utvisningar där det blir 4-4 spel eller liknande. Spelet hittas återigen hos Unibet till 2.20x pengarna.

för och nackdelar:
✅ Spelet sitter i 2 raka matcher
✅ Det har blivit 6st powerplay mål i de senaste 2 matcherna
✅ Florida sluta på 8:e plats i ligan på flest lyckade powerplay
✅ Båda lag har offensiven till att kunna lösa powerplay
✅ 3-1 i matcher till Florida, detta är en match som båda lagen vill vinna så utvisningar kommer komma
❌ Med otur så kommer många utvisningar åt båda håll så spel blir 4mot4
❌ Båda lagen sluta topp 10 i ligan på bäst penalty kill

Spel: Över 1.5 powerplay mål inklusive förlängning
Spelstopp: 01:00
Insats: 6/10 u
Odds: 2.20x
Bolag: Unibet
Bonus: 500kr matchat gratis spel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till