Måndagens speltips kommer från Hockey-VM och det är dags för omgång 3 i grupp B.
Det är USA som är en av guldkandidaterna som tar emot Slovakien som får anses vara en liten outsider so, kan störa även de bästa lagen men troligtvis inte kommer ta sig långt ändå.
USA inledde med att förlora mot Sverige med 5-2, ett resultat man inte ska överanalysera utan sista 2 målen kom i tom kasse även om Sverige absolut va det bättre laget.
Men premiärer är alltid svåra då laget inte spelat ihop sig och därför va det intressant att titta på USAs nästa match mot Tyskland som är svårspelade.
Men där spände USA musklerna och krossade dom helt med 2-0 efter P1 och 6-1 som slutresultat. Man fick även igång sitt Powerplay som gjorde 2 mål på 3st försök.
Slovakien inledde VM med att förlora med 4-6 mot samma Tyskland som USA krossade. I matchen efteråt ställdes man mot ett Kazakstan som är ett lätt motstånd på pappret och gjorde ingen besviken där. 3-0 efter P1 och totalt 6-2 som slutresultat där även PP levererade och lagets 2st stjärnor Chelarik och Hrivik från 1a linan blev poänglösa ! Det finns mycket fina offensiva kvalitéer i dessa lag medans försvaren går att diskutera, därför hoppas jag det blir full fart imorgon och kör ett målspel från 1a perioden till fint odds.

För och Nackdelar:
✅ USA är en av guldfavoriterna och har ett väldigt offensivt lag med sig till VM.
✅ Slovakien har även dom en stark offensiv och har gjort 10 mål framåt på sina 2 inledande matcher.
✅ USAs 1e målis Alex Lyon skadades sist och man fick kasta in en 19 åring i kassen, en klar försämring om han startar.
✅ Slovakien drar på sig många utvisningar och möter nu det svåraste motståndet hittills.
❌ Får se om USA går framåt med full fart eller om man har respekt för Slovakiens anfall och mjukstartar matchen och växlar upp i 2a perioden.

Spel: Ö1.5 mål i Period 1
Odds: 1.85x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Måndag 16.20
Liga: Hockey-VM
Bonus: 100kr
Bolag: Nordicbet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till