Blev ✅ i Frankrike igår och vi fortsätter i samma liga och ett odds på 1.85 där Bet365 lagt sig på mest spelvärda linan. 4 units spelas.

PSG

PSG har en lång uppförsbacke framför sig i CL med ett uppdrag att ta igen 8 bollar efter man torskat hemma mot Barcelona med 30-22. Mission impossible skulle jag säga! Ligaspelet och högsta fokus här bör gälla då man är 1 pinne före Nantes med en match färre spelad. PSG har absolut inte råd att tappa både CL och liga, det skulle vara en smärre katastrof för klubben. Truppen är magisk. Prandi, Syprzak, Karabatic, Steins, Sole mfl är världsklass rakt igenom! PSG har nu på 2 matcher torskat cupfinalen samt fått storstryk mot Barca så dags att studsa tillbaka i ligan nu!

Dunkerque

Dunkerque gör en säsong som varken är bu eller bä. Placerade på 11:e plats och behöver inte oroa sig för att droppa nedåt i tabellen med tanke på hur dåliga lagen bakom är. Uppåt i tabellen finns inte mycket att hämta för dem heller utan det blir en säsong där mellanmjölk får bli utfallet. Det går dock inte att hävda att truppen har underlevererat, de är helt enkelt inte bättre än vad tabelläget visar och trots en fin seger mot Nîmes senast så ska man vara chanslösa här!

Speltips

PSG är ett grymt mycket starkare lag än Dunkerque och precis som vanligt så bör det inte bli något annat än slakt här. PSG ö 36.5 mål spelas med 4 units till oddset 1.85 hos Bet365.

✅ Enorm klasskillnad på trupperna.

✅ PSG behöver gå 0.5 mål över sitt hemmasnitt som är 36.5 vilket de ska kunna lösa mot den här typen av motstånd.

✅ 42,44,38,37,38 är antal mål PSG gjort senaste 5 mot Dunkerque.

✅ PSG har inte råd att vaska den här fighten i ligan och lägga allt fokus på CL returen mot Barca då det är tight i toppen av ligan.

✅ Dags att studsa tillbaka för PSG efter CL och förlusten i cupfinalen.

✅ Dunkerque släppte 37 respektive 41 mot övriga topp 3 borta, Montpeiller & Nantes.

❌ Blir PSG för bekväma vid stor ledning så hotas linan.

Speltips: PSG ö 36.5 mål

Odds: 1.85

Insats: 4 units

Liga: Franska ligan

Avkast: 28/4 klockan 17:00

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till