Slutspel i Svenska Basketligan Dam!

Östersund – Uppsala:

Slutspel i svenska basketligan dam och dessa två lag möter varandra i första slutspelsmatchen! Östersund och Uppsala hamnande båda i mitten av tabellen med lika mycket poäng och är därmed den kanske ”oklaraste” matchupen att gissa vem som går vidare ifrån… Dagsform och hemmaplansfördel kommer avgöra denna slutspelsserie tror jag. Match 1 där Östersund MÅSTE vinna om man vill undvika att ligga under på lördag när returmötet sker i Uppsala…Båda lagen har utlandsspelare vilket kommer vara fokuset för vardera lag att stoppa, där tycker jag Östersund har lite djupare bredd i truppen och inte är lika beroende av deras stjärna medans Uppsala har en bättre ”superstar” men en sämre bredd i resterande trupp!

Speltips:

Första slutspelsmatchen i första omgången, hemmaplan för Östersund där jag tror de kommer ge allt för att vinna medans Uppsala eventuellt förlitar sig på att ta matchen hemma på lördag under returmötet även fast Uppsala säkerligen går efter en skräll ikväll!

För och Nackdelar:

✅ Östersund på hemmaplan.

✅ Östersund bredare trupp.

❌ Uppsala har en bättre Utlandsspelare.

Spelstopp: Onsdag 18:30

Speltips: Östersund leda i halvtid + Vinna matchen. (Skapa ett spel)

Units: 5

Odds: 1.76x

Bolag: Bet365

Liga: SBL Dam

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till