Matchen:

Dags att avverka näst sista omgången av årets upplaga av Premier League. Det är bottenlaget Southampton som ligger nedre delen av tabellen och har bedrövlig form som står som värdar. Visst finns det en liten chans att de kan åka ut men det grundar sig i att Burnley ska vinna båda sista matcherna och Southampton ska förlora båda matcherna som är kvar. Denna kväll tar de emot tabell 2an Liverpool som måste ha en seger om man ska ha en chans på titeln i sista omgången då City leder med 4p och har en match mer spelad.
Liverpool har inte öst in mål på slutet som man är vana att se dom och Salah klev av småskadad sist, tveksam till start här men det finns gått om bra anfallare i Mané, Jota och Diaz som kan göra jobbet när en ev titel står på spel.
Jag tror Liverpool startar i högsta fart och sätter en stor press direkt som man gjorde på hemmaplan tidigare denna säsong när man enkelt vann med 4-0 och hade 3-0 i halvtid.
När man får såhär högt odds på en högmotiverad tabell 2a så kan jag inte motstå en standardinsats.

Spel: Liverpool 2/2
Odds: 2.04x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 20.45
Liga: Premier League
Bonus: 500kr
Bolag: Nordicbet

Klicka här för att hämta bonusen på 500 kr.

Klicka här för att komma till alla andra bonusar som finns.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till