Onsdagens speltips kommer från Italienska Coppa Italia och det är Fiorentina som tar emot Atalanta här på Stadio Artemio Franchi.
Det är två lag som har helt skilda säsonger i ryggen i ligaspelet. Fiorentina har varit en stor besvikelse för oss fans och det har gått så illa att man är indragen i bottenstriden och nyligen bytte tränare. Atalanta ligger på en fin 4e plats som innebär CL spel och varit extremt svårslagna på bortaplan.
Här ska det skilja minst en nivå mellan lagen och jag tror Atalanta går segrarna ur detta möte. Men eftersom det är cupen och bortaplan så spelar jag lite mera safe och väljer Asian 0 med 3 Units. Spelet läggs på ComeOn till oddset 1.74 och jag får hela insatsen tillbaka om det blir oavgjort.

Fiorentina:

Mitt kära Fiorentina har gjort en riktigt svag säsong och nu efter halva säsongen spelad ligger man på en 14e plats med endast 7 poäng ner till att åka ur ligan. Man står på raden 5-6-8 och målskillnaden 23-29 vilket vittnar om att försvaret inte alls hängt med denna säsong.
På hemmaplan där man normalt sett är svårslagna har man mer förluster än vinster och minus i målskillnaden vilket inte är okej.
Fansen och ledningen fick nog efter 1-4 förlusten mot Roma, tränaren Montella fick sparken och istället kom Iachini som fått chansen.
Han har inlett med 1-1 borta mot Bologna och senaste 1-0 hemma mot Spal. Och resultatmässigt är det bra men spelet har sett lika håglöst ut som innan och jag blir extremt förvånad om man rår på Atalanta med detta spel.

Atalanta:

Förra säsongens fina 3e plats verkar vara lagets mål att slå i år. Man ligger nu på en 4e plats och jagar storklubbarna Lazio och Inter för fullt.
Efter 19 omgångar står man på raden 10-5-4 och med målskillnaden 49-26 är man hela Serie As målrikaste lag med hela 8 mål ner till Lazio.
En sak som håller i sig sedan förra säsongen är Atalantas fina bortaspel. Då blev man ligans 3e bästa bortalag och nu vill man inte vara sämre.
På bortaplan har man raden 5-4-1 och målskillnad 21-12 och spelat riktigt bra trots att laget målkung Zapata var skadad länge och missade 14 matcher totalt. Nu är han tillbaka och gjort 1 inhopp och senaste spelade 50 minuter mot Inter. Med han tillbaka i laget så växer de ytterligare en klass och Fiorentina får se upp mot detta formtoppade Atalanta som var en straffmiss från att besegra Inter på bortaplan i lördags.

Lagens form sista 5 matcherna:

För och nackdelar:
✅ Fiorentina har gjort en riktigt dålig säsong och hittas i botten av ligan.
✅ Atalanta är ligans 3e bästa bortalag och bara förlorat 1 match.
✅ Atalanta har gjort överlägset mest mål i Serie A.
✅ Fiorentina är ligans 5e målsnålaste lag på hemmaplan trots att de spelat 1 match mera än de andra.
✅ Atalanta slog ut Fiorentina ur Coppa Italia förra säsongen med totalt 5-4 i mål efter 2 fantastiska matcher.
✅ Fiorentina roterade kraftigt i förra omgången här i Coppa Italia, samma sak igen ?
❌ Det är första matchen i cupen för Atalanta, startar de med bästa laget ?

Speltips: Atalanta DNB
Odds: 1.74
Spelbolag: ComeOn
Spelstopp: Onsdag 15:00
Liga: Coppa Italia
Insats: 3/10 Units

Klicka här för att rygga spelet och hämta bonusen på 1000 kr för nya medlemmar.
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till