Om några timmar kan vi lägga 2019 bakom oss och blicka fram mot 2020 och ett härligt bettingår. I helgen hade vi också en speedsnöboll, Den startade dåligt men vi var några stycken som ville fortsätta och det slutade med 3 lyckade rull och nästan 500kr blev nästan 3000kr. Så grattis till er som höll ut! Nu lämnar vi grundserien bakom oss och tar oss an Wild Card Weekend. Först ut tar vi oss an mötet mellan giganten Patriots som möter uppstickaren Titans. Oddset landar på 1.85 och det är riktigt intressant. Häng med!

New England Patriots

12-4 Patriots går in i det här slutspelet på ett ovanligt sätt. Man gör det utan en first round bye och får göra sig redo för att spela Wild Card match mot Tennessee Titans. Patriots har stora problem på den offensiva sidan där man har tappat spelare som Antonio Brown och Josh Gordon. Även Rob Gronkowski som pensionerade sig innan säsongen har varit ett enormt tapp. Tom Brady har inte alls imponerat under säsongen heller. Det är via deras försvar som dom lyckats ta sig till slutspelet. Stephon Gillmore är utan tvekan årets defense. Försvaret är ett av ligans absolut bästa och med master mind Bill Belichick är man alltid svårtstoppade.

Tennessee Titans

9-7 Titans är en rejäl uppstickare i det här slutspelet. Man går in i Wild Card Week med ett av ligans hetaste offense och hetaste runningbacks. Mot bra försvar har man radat upp mina prestationer på offense och det är främst genom QB Ryan Tannahill och RB Derrick Henry man forcerat fältet. Man har även väldigt duktiga receivers som producerat fina siffror. Så som man körde över Texans defense senast (För att säkra slutspel) tror jag att man har stora chanser att utmana Patriots.

Speltips

Jag har en känsla av att det är slut på Patriots storhetstid. Man har dominerat i ett årtionde men nu när vi går över i ett nytt är det väl passande med lite förändring? Passande uppgift för ett av ligans hetaste offense att skrälla sig igenom Wild Card Week? Matchen är betydligt jämnare än vad oddssättarna vill ha det till enligt mig. Nu vill jag inte betta emot Tom Brady och grabbarna men jag vill betta för ett offensivt Titans. Att Titans gör över 19.5 poäng @ 1.85 ser jag som stora möjligheter och jag investerar 5 Units på Ryan Tannahill och grabbarna.

✅ Titans är ligans poänggladaste lag just nu!

✅ Superheta Ryan Tannahill och Derrick henry fortsatte visa glödhet form senast och verkar inte sakta ner!

✅ Patriots offense är inte som det brukar vara, det kommer ge Titans fler chanser att visa sitt.

❌ Patriots har varit fenomenala på defense. Man har mött rätt enkelt motstånd under hela säsongen.

Speltips: Tennessee Titans över 19.5 p

Odds: 1.85

Insats: 5 Units

Spelbolag: LeoVegas

Liga: NFL

Avkast: 5/1 02.15

registrera dig Här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till