Vi riktar nu in oss i det heta mötet mellan Texans – Titans. Det står enormt mycket på spel där Texans är klara men kan avancera till en 3e seed och Titans slåss för att komma till slutspel, Som man gör om man vinner denna matchen. Vi riktar in oss på Touchdowngörare och en runningback som smygit lite i skuggan bakom dom stora namnen. 1.70. Häng med!

Houston Texans

10-5 Texans blev senast klara för slutspel när man slog Tampa Bay med 23 – 20 på bortaplan. Det var inte någon speciellt vacker syn då man kickade in 3 Field Goals, 1 springtouchdown och 1 turnover som resulterade i Touchdown. Texans Oline var otroligt svag och man klarade bara av att göra 229yds totalt framåt. Nu måste man höja sig rejält om man ska ha en chans mot ett mycket kapabelt Titans. Nyckeln är såklart DeAndre Hopkins, Receivern har visat fin form och lär få ännu mer ansvar nu när Will Fuller är skadad.

Tennessee Titans

8-7 Titans slåss för att detta inte ska bli säsongens sista match. Man går in i matchen med en fin känsla och man har fått igång QB Ryan Tannehill och hela offense har tagit ett stort steg framåt. OM man vinner så kommer man sluta grundserien på smått otroliga 9-7 för 4 året i rad. Jag tror att man vinner och man kommer göra det med ett starkt springspel som leds av Derrick Henry. Henry har gjort 12 TDs på 15 matcher och är just nu stekhet. Derrick kommer från 2 matcher utan Tochdowns men innan dess8 Touchdowns på 5 matcher. Det är ett måste för Titans att få igång Henry.

Speltips

Jag tror inte att Texans kommer ge allt i denna match. Man är slutspelklara och helt ärligt är man nog faktiskt rätt nöjda med det. Nu gäller det att bevara sitt manskap då man riskerar att få lira Wild Card. Stor chans att man då vill föra spelet på marken och “blöda klockan” som man säger när man vill att tiden ska gå. Titans måste gå för det och Texans försvar är inte alls något märkvärdigt. En klassback som Henry kommer få sina lägen och nu finns det inte rum för misstag. Att Derrick Henry gör Touchdown @ 1.70 käkar jag upp med 7 Units!

✅ Ett något omotiverat hemmalag mot ett heltaggat bortalag som spelar för att förlänga sin säsong med slutspel!

✅ Henrys form är glödhet och nu möter man ett mediokert Texansförsvar.

✅ Båda lagen kommer antagligen vilja springa mycket och då kommer lägena för Henry.

❌ Att Titans ligger under och att Ryan Tannahill då kommer passa in alla Touchdowns pga tidspress.

Speltips: Derrick Henry gör Touchdown

Odds: 1.70

Insats: 7 Units

Spelbolag: Unibet

Liga: NFL

Avkast: 29/12 22.25

Registrera dig HÄR

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till