Det är dagen före den största dagen på året – Min födelsedag! 30 fartfyllda år ska ju såklart firas in på bästa sätt och vad passar bättre att vi då siktar in oss på sista rundan av grundsäsongen i NFL där det bjuds på 15 fina matcher under Söndagskvällen. Förra söndagen droppade jag en högoddsare på New Orleans Saints (3.05) som satt busenkelt och vi siktar på ett liknande spel här ikv. Häng med!

Carolina Panthers

5-10 startade senast 3e quarterbacken Will Grier. Det slutade väl inte direkt i någon Jackpot. Man förlorade matchen mot mycket heta Indianapolis Colts med 6-38. Grier passade blyga 224 yds , hela 3 interceptions, 5 Sacks och 0 touchdownspass. Grier får en ny chans ikväll och nu möter man ett minst lika svårt motstånd i Saints. Panthers har nu ingenting att spela för och med sista matchen på hemmaplan saknar man helt motivation här då man inte jagar något förutom en högre draftpickranking. Den enda i Panthers som presterar är runningbackfenomenet Christian McCaffrey.

New Orleans Saints

11-4 Saints har all motivation här. Man har precis säkrat upp slutspelsplats men nu handlar det om att säkra upp en första rundas bye week i slutspelet. Det gör man genom att smiska upp Panthers. I senaste matchen borta mot Titans skrev Receivern Michael Thomas in sig i historieböckerna när han tog emot en passning från Drew Brees som gjorde så att han gick om Marvin harrisons receptionrecord under en säsong. Thomas tog emot sin 144 mottagning. Thomas har varit en av dom viktigaste pjäserna för Saints och fortsätter han in den här farten blir han snart en future Hall of Fame. Saints försvar har varit magnifikt genom hela säsongen och senast löste man 5 sacks mot bra motstånd. Enda motståndet ikväll blir att stoppa CmC!

Speltips

Jag tror att Saints kommer kontrollera den här matcher från start till slut. Att man kommer göra poäng är inget tvivel men att man kommer vilja krossa Panthers tror jag inte på. Man har bra nog runningbacks att kunna springa ut mycket av klockan vid en större lednig. Att Panthers gör för mycket poäng tvivlar jag också på då Grier inte alls övertygade på mig i sin debut. Samtidigt såg Olinen väldigt svag ut och det känns inte som att man kommer offra allt för mycket här och man testar nog mer om Grier kan vara ett framtidsval eller om man behöver se sig om i kommande draften. Här kommer som sagt Saints kontrollera tillställningen och vi bjuds på Att Saints vinner matchen och Under 45.5 p @2,14, jag investerar 5 Units!

✅ Saints har motiveringen här, Man kan få en viktig förstaveckas Bye Week.

✅ Saints är ett gentlemannalag, Man kommer inte försöka krossa någon här men man kommer försöka ta en bekväm ledning för att sedan springa ut mycket av tiden.

✅ Panthers Oline är riktigt svag och man har mycket skador över alla lagdelar.

❌ Att Panthers gör mer än 2 Touchdowns eller att Saints mot förmodan går ut och krossar Panthers.

Speltips: Saints att vinna matchen OCH Under 45.5p

Odds: 2.14

Insats: 5 Units

Spelbolag: Unibet

Liga: NFL

Avkast: 29/12 19.00

Registrera er på UNIBET idag!
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till