Tyvärr föll vi på målsnöret med julkupongen men Lamar Jackson fixade vårat 7unitsbett! Nu ser vi till att inleda julen på bästa sätt och det gör vi genom att syna nattens match. Packers åker till Minnesota för en direkt uppgörelse i NFC North. Vinanren tar hem gruppen, as simple as that! Vi kör på 2 härliga lir i den här matchen så se till att hänga med.

Minnesota Vikings

10-4 Vikings är slutspelklara och här kommer det handla om vem som kniper #3 seed i NFC. Förlorar man så tar man Wild Card platsen så oavsett så får man fortsätta efter nyår. Hur har då Vikings säsong varit? Den började inte alls lovande. Det var till och med så illa så att receiverkåren gick ut och öppet kritiserade sin Quarterback Kirk Cousins. Cousins tog åt sig av kritiken och steppade upp sitt spel ordentligt. Nu har han bibehållit en mycket fin form genom andra halvan av säsongen. Under säsongen har han endast kastat Under 19.5 completions 2ggr (19,19), bortsett från dom 3 första matcherna. Nu tror jag att det kommer bli en väldigt öppen match där vi har två slutspelklara lag som kan spela något mer avslappnat.Vikings superrunningback Delvin Cook kommer antagligen missa matchen och då kommer Kirk Cousins visa vad han går för hemma inför sina galna fans!

Green Bay Packers

11-3 Packers innehar just nu #3 seed i NFC men kan tappa den om man förlorar mot Vikings. Packers har haft stora problem och frågetecken på sin receiverkår och nog har vissa presterat men i övrigt är det en otroligt anonym kår som Aaron Rodgers har att tillgå. Istället för att passa allt för mycket har man istället fått använda markspelet mer. Då har ansvaret fallit på Aaron Jones axlar. Och som han har burit upp det ansvaret. 14 Tocuhdowns på säsongen och en av ligans bästa runningbacks just nu. Packers är ett av dom mest lyckosamma lagen i Redzone (inom 20yds till Endzone). Jones som just nu har 6 Touchdowns på dom 5 senaste matcherna kommer ta tillvara på chanserna han får inatt.

Speltips

Det är dagen före Jul och jag räknar med en sevärd match där båda lagen slåss om förstaplatsen i NFC North. Vikings saknar sin stjärnrb och kommer behöva passa mer. Att man saknar Cook och ändå får linan på Över 19.5 Completed pass av Kirk Cousins @1.85 känns tacksamt. 5 Units liras på den.

Andra spelet kommer vara att Aaron Jones gör en Touchdown @ 1.83 känns också riktigt bra. Jag tror att Green bay kommer försöka föra spelet på marken och Packers är också ett av ligans bättre Redzone lag. Här ska det firas i Endzone med Jones, 5 Units!

✅ Kirk Cousins är het och utan sin RB kommer det behövas passas mer för att öppna upp ytor.

✅ Kirk Cousins har flera heta Targets så som – Adam Thielen, Stefon Diggs och Kyle Rudolph och ligger 3a i ligan för completed pass %

✅ Aaron Jones har vart en av ligans bästa runningbacks. Är livsfarlig i Redzone!

✅ Aaron Jones har gjort 14 Touchdowns på 14 matcher och 6 av dom kommer i dom 5 senaste matcherna – HOT!

❌ Matchbilden blir tvärtom där Vikings för spelet på marken och Packers för spelet i luften.

Speltips: Kirk Cousins Ö 19.5 Pass Completions / Aaron Jones gör Touchdown

Odds: 1.82 / 2.10

Insats: 5 Units / 5 Units

Spelbolag: Unibet

Liga: NFL

Avkast: 24/12 02.15

Registrera er på UNIBET idag!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till