Då var det dags! Äntligen är finalen här!!! Los Angels Lakers VS Miami Heat!
Hoppas ni ryggade mitt säsongsspel jag la ut i min tråd: Lakers: Att vinna playoffs till 3.60x pengarna!
Det är riktigt nära nu!!! För övrigt, Game 1 i finalen och med det kommer också en grym rek som jag investerar 7 units i.

Los Angeles Lakers:

Lakers om är storfavoriter har vilat några dagar mer än Miami som blev klara sist till finalen..
Lakers slog ut Nuggets och kamma hem första finalplatsen och sen dess har de väntat på motståndet.
Jag tror att denna extra vila Lakers har fått kommer gynna dem till ett Championship.
MEN jag tror att Game 1 inatt kommer kanske bli en förlust…. Därför väljer jag att inte spela på något lag i nattens möte för jag tror det kan gå lite hur som helst.

Miami Heat:

Heat som har varit playoffs “wildcard” har verkligen presterat när det räknas!
INGEN trodde att de skulle komma till final med Jimmy Butler i spetsen som fick så mycket kritik för att vara “Team cancer” – Taget från ESPN.
MEN här är de, i Final !! Välförtjänt. De slog ut Boston i Semifinalen som jag inte trodde och lyckas kamma hem den andra finalplatsen. De har haft ett hektiskt schema med mycket mindre vila än Lakers. Detta kan kanske vara bra då man fortfarande är i “Game Mindset” men jag tror kropparna är lite slitna trots att man får en boost för att det är final….

Speltips:

Jag kommer som sagt inte spela på lagvinst utan jag satsar istället på ett underspel i totala poängen.
Lakers har haft lång vila och kommer förhoppningsvis vara lite off Game 1 , kommer ta tid att komma in i matchen. Heat har haft mindre vila och är förhoppningsvis därför också trötta vilket kan resultera i lite poäng när man missar pga trötthet. Vi får tänka att dessa spelare har spelat give or take 20st matcher på lite mer än en månad…… Jag kommer spela på Under 220.5p totalt inkl övertid för 1.71x pengarna.

För och Nackdelar:  
 + Game 1 nerver
 + Ett lag har vilat för länge, det andra laget har knappt fått vila.

– Blir det övertid så blir det svårt med underspel.

Speltips:  Under 220.5p totalt inkl övertid.
Odds: 1.71
Spelbolag: LeoVegas
Spelstopp: 03:00
Liga: NBA
Insats: 7 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till