Zilina – Köpenhamn Champions League Kval Kvartsfinal 12/7

Zilina – Köpenhamn

Speltips: BLGM

Odds: 1.95

Spelstopp: 20.15

Spelbolag: ComeOn

Detta är första mötet i kvartsfinalen mellan dessa lag, och första mötet brukar alltid vara lite låst i första 20 min för att sedan öppna upp sig.
Eftersom det är ett dubbelmöte där Köpenhamn är små favoriter på bortaplan så kan jag tänka mig att hemmalaget kommer ut med tankesättet “om vi inte gör mål på hemmaplan så är detta dubbelmöte kört inför returen”. Vilket jag håller med om.
Bortalaget kommer nog med tankesättet “gör vi minst 1 mål och får det otroligt viktiga bortamålet så ligger vi riktigt bra till inför returen på hemmaplan”.

Hemmalaget är inget strykgäng och har en riktigt bra offensiv så köpenhamns favoritskap hänger på en skör tråd enligt mig.
Zilina har raden 18-1-2 och målskillnad 72-23 på dessa 21 matcher, underskatta deras offensiv är ingen bra idé !
Självklart står sig detta danska Köpenhamn lite högre i rang och med erfarenheten i ryggen förstår jag favoritskapet från spelbolagen, men de ska vara mindre favoriter enligt mig, 3.80 mot 1.80 Står lagen i.
Köpenhamn har haft problem med försvaret sista tiden och de 4 senaste bortamatcherna har slutat med 8 insläppta mål och 5 gjorda framåt.
Men samtidigt som försvaret svajar så har Köpenhamn gjort minst 1 mål framåt i 18/19 senaste bortamatcherna. 

Därför ser jag framför mig en 1-1,1-2 match där Köpenhamn bestämmer tempot men får svårt att avgöra matchen.
2 bra offensiver och ett halvdant försvar hos favoriterna på bortaplan luktar BLGM lång väg enligt mig.

Lycka till om ni ryggar ! Detta är inte första spelet i snöbollen utan den börjar imorgon Torsdag.

 

 

 

Tipsa om Zilina – Köpenhamn Champions League Kval Kvartsfinal 12/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades