Wnba Speltips 6/6: Atlanta Dream – Connecticut Sun

Godkväll Spelvänner! Efter en grym Maj månad så har Juni startat lite hackigt. Dags att hoppa in på vinnarspåret igen och inatt har vi en match där jag tror vi gör just det. Mötet är mellan Atlanta Dream och Conecticut Sun i Wnba. Spola bort fördomarna, denna liga håller betydligt högre klass än många manliga ligor där ute. Nu kör vi!

Matchen

Sun har startat säsongen på bästa sätt. 5 vinster av 5 möjliga och med ett poängsnitt på otroliga 97,4 per match. Man har inte bara imponerat offensivt utan har även hållt motståndet till under 80 poäng i 4 av 5 av dessa segrar. Man har flera spelare som levererat 20+ poäng och senast fick man igång Thomas som stod för 25 poäng och fyra 3or.

Atlanta Dream har startat säsongen med 2 vinster av 5 spelade matcher. Stora problemet har varit offensiven där man enbart snittar 75,2 poäng per match. Man har svårt i matcher med högt tempo, något som Sun kommer driva på här. 3 senaste mötena lagen emellan har Connecticut vunnit med stora siffror. (104 – 71, 75 – 96 och 74-58 i sista försäsongsmatchen). Här tror jag Sun tar sin sjätte raka vinst och väljer att spela Connecticut Sun -8,5 poäng till 1,97x degen. Lycka till vid rygg

✅ Connecticut Sun är obesegrade

✅ 97,4 mot 75,2 i poängsnitt

✅ 3 raka vinster inbördes

⚠ Dream behöver vända en negativ trend, kan man hitta nåt som funkar om man spelar ut alla sina kort?

Speltips: Connecticut Sun -8,5 poäng @1,97

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Wnba Speltips 6/6: Atlanta Dream – Connecticut Sun till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades