Speltips: Winnipeg Jets – Colorado Avalanche (17/2) USA; NHL

Hur Tampa Bay kunde förlora senast mot ett lag som Buffalo Sabres i mitt förra speltips var riktigt oväntat. NHLs starkaste lag förlorade med 5-3 mot ett av dom svagare lagen denna säsongen. Men NHL är NHL och ibland flyger resultaten lite hursomhelst och vi får helt enkelt ta igen detta med nästa match. Jag har valt att fortsätta i NHL men denna gången kommer jag inte gå för ett 1×2 resultat utan väljer målspel. Mitt speltips inatt är mellan Winnipeg Jets och Colorado Avalanche.

Speltips: Winnipeg Jets – Colorado Avalanche (17/2) USA; NHL

Ett riktigt starkt hemmalag i Jets som gör mycket mål hemma, ska ta emot ett Colorado som släpper in mycket mål på bortaplan. Jets snittar 3.68 mål gjorda och 2.43 insläppta på hemmaplan. Man har spelat över 5.5 mål i 17/28 matcher på hemmaplan vilket är ett snitt på 60.7%. Colorado snittar 2.71 gjorda mål på bortaplan och 3.43 insläppta. Colorado har spelat över 5.5 mål i 17/28 matcher dom också, fast på bortaplan. Winnipeg har spelat 3/5 senaste hemmamatcherna med över 5.5 mål gjorda medans Colorado har gjort detsamma fast på bortaplan. I Colorados senaste match på bortaplan så blev det hela 9 mål när Colorado vann med 4-5 på bortaplan mot Buffalo Sabres.  Winnipegs senaste hemmamatch slutade 3-3 mot Washington där man sedan vann på övertid med 4-3.

Båda lagen har alltså 60.7% spelat över 5.5 mål på hemmaplan respektive bortaplan. Om man sammanslår detta så skulle jag säga att chansen är stor till att det blir en målrik match inatt och 1.84 klassar jag som för högt odds.

Jag önskar alla lycka till vid rygg inatt i NHL, imorgon kommer det en rek i Serie A och även en extra rek i Serie A 3-steget. Kom ihåg att inte lägga mer pengar än vad plånboken tillåter.

Tipsa om Speltips: Winnipeg Jets – Colorado Avalanche (17/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades