Spelförslag: Wigan Athletic – Bristol City 21/9

MATCHEN:

Efter att ha hållit nollan i 3 av dom 4 senaste matcherna där alla har resulterat i vinster, åkte Bristol City på säsongens andra förlust och som man gjorde det. En rejäl käftsmäll och 4-2  mot West Bromwich, Såg inte det komma sett till den defensiv och form man hade inför den matchen.

Men vi tar nya tag och kollar in ännu en bortamatch för Bristol City när man idag har tagit sig till DW Stadium för att möta nykomlingen Wigan som efter ett år i Leauge One är tillbaka i The Championship. Och man har gjort det bra. För närvarande ligger man på en 8e plats i ligan med 14 poäng och skulle vid en seger idag gå upp på en tredje plats och ta över platsen från Brentford. Vid seger klättrar även Bristol City upp några placeringar.

Som jag skrev så har Wigan gjort det bra, 4 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster på sina 8 första matcher och man har fortsatt i samma form som man hade förra säsongen när man tog sig upp. Den säsongen avslutades på ett briljant sätt och skrevs till 29 vinster, 11 oavgjorda och 6 förluster på 46 matcher. Man var hela 11 poäng före trean Shrewsbury och 2 poäng före Blackburn.

Bristol City hade ingen lysande säsong förra året med 11e placering med hade vid seger i den sista matchen mot Sheffield United kunnat klättra upp på en 8e plats. Oavsett förra säsongens resultat så har man börjat denna säsongen betydigt bättre med 4 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster. Man åkte på en förlust en ordentlig förlust i förra matchen som jag skrev om, men hade innan dess 4 raka segrar där man höll nollan i 3 av dom.

Dessa 2 lagen möttes säsongen 2016/2017 där Bristol City vann båda mötena. 2-1 hemma följdes upp med 0-1 borta 8 månader senare.

Man favoriserar Wigan som vinare idag sett till deras hemmaform W3D1L0 men räknar nog bort  Bristol Citys bortastatisk på 2 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Den statistiken gör att man är det bästa bortalaget med 7 poäng tillsammans med Swansea och Bolton. Bara Leeds är bättre på 8 poäng. 

Mitt spel idag blir x2 på Bristol City till generösa 1.83 gånger pengarna. Lycka till

Tabell:

Wigan:

Bristol City:

Inbördes möten:

2 möten från säsongen 206/2017 där Bristol City vann båda mötena med 2-1 och 1-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Inbördes möten

✅ Bristol City spelar en mer jämnare fotboll än vad Wigan gör.

⚠ Wigans hemma statistik

Speltips: Bristol City eller oavgjort

Odds: 1.83

Spelstopp:20.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Wigan Athletic – Bristol City 21/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades