Spelförslag: West Ham vs Bournemouth 18/8

MATCHEN:

Premier Leauge lördag och matchen mellan West Ham och Bournemouth. 1.64 gånger pengarna på Unibet att denna matchen slutar med att båda lagen gör mål spelas. Det har nämligen hänt i 5 av dom 6 senaste mötena dessa 2 lagen har möts, varav dom 3 senaste matcherna har slutat 1-1, 3-3 och 3-2. Avspark 16.00 på Olympic Stadium i London. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 27e Juli vs 27e Augusti:

West Ham: 

En tuff match för West Ham i premiären  när man föll borta mot Liverpool med 4-0. Man hade inte mycket att säga till om och gick till halvtidsvila med 2-0 i baken efter att Mane och Salah inlett målskyttet för Liverpool. Man har spelat 7 tränings matcher under försäsongen. Man har gjort mål i alla dessa matcher och har målskillnaden är 13/7.

Bournemouth:

Bournemouth vann komfortabelt mot Cardiff och slutsiffran skrevs till 2-0. Matchen hade kunnat avgöras redan i första halvlek om inte Wilson hade missat sin straff i 34e minuten. Istället gick man till paus med 1-0 innan man avgjorde på stopptid. Cardiff hade dock inte mycket att hota med och orkade bara med 1 skott på mål under hela matchen.  Bournemouth har spelat 6 träningsmatcher och gjort mål i alla utom 2 som dessutom förlorade med 2-0. Målskillnaden på dessa 6 matcher samt vinsten mot Cardiff är 13/11.

 

Inbördes möten: 

Inbördes möten talar för att båda lagen gör mål idag då 4 av dom 5 senaste matcherna har slutat med mål åt båda hållen. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Båda lagen har gjort mål i 5 av dom 6 senaste PL matcherna man möts.

✅  Lagens totala målskillnad på dom 8 respektive 7 senaste matcherna är 13/7 och 13/11.

⚠ I början av säsongen kan allt hända.

Speltips:  BLGM -JA

Odds: 1.64

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: West Ham vs Bournemouth 18/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades