Spelförslag: West Bromwich vs Bristol City 18/9 “fel favorit?”

MATCHEN:

Influensan har lagt sig efter 3 dagar och det är dags att cykla vidare för att hitta dagens spelförslag, och vad passar inte bättre att man trampar hela vägen till Hawthorns stadium i West Bromwich och kollar in matchen mellan West Bromwich och Bristol City där bortalaget Bristol City står i skyhöga 4 gånger pengarna för en seger medans man har favoriserat West Bromwich till 1.95 gånger pengarna. Varför man har gjort det kan jag faktiskt inte förstå sett till båda lagens form. 

Bristol City har öpppnat säsongen på ett strålande sätt och står på 4 segrar, 2 oavgjorda och en förlust och innehar tredjeplatsen på samma poäng som Brentford (14) och ligger bara en poäng bakom serieledarna Leeds.

Dessa 3 lagen har en ensastående målskillnad efter 7 omgångar. Leeds 15/5, Brentford 14/6 och Bristol City 12/6. West Bromwich står på 16/10 och har en bristande defensiv av att ha lyckats släppa in minst 1 mål i alla sina matcher man har spelat hittills denna säsongen,.medans Bristol City har nollit nollan i 3 av deras 4 senaste vinster.

Om man lyckas hålla nollan idag vet jag inte då West Bromwich är ett enorm bra hemmalag som efter sin premiärförlust mot Bolton har radat upp 3 raka hemma segrar 1-0, 2-1 och 2-1.

Bristol City kommer med 2 raka bortavinster och ett kryss och är alltså obsegrade hittills. Spelbolagen favoriserar West Bromwich för deras hemma styrka men glömmer säkert bort Bristols form. Detta synar jag med att spela x2 till generösa 1.86 gånger pengarna.

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Tabell:

Bristol City har bäst form tillsammans med Middlesbroug, Brentford och Leeds. Man är också ligans näst bästa bortalag.

West Bromwich:

Bristol City:

Inbördes möten:

Inga inbördes möten finns att rapportera på dom 2 senaste åren

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Bristol City har hållit nollan i 3 av dom 4 senaste matcherna

✅ Bristol City har vunnit 4 raka matcher.

⚠ West Bromwich har vunnit 4 raka hemma matcher.

Speltips: Bristol City

Odds: 1.86

Spelstopp:21.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: West Bromwich vs Bristol City 18/9 “fel favorit?” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades