Spelförslag: Rochdale vs Walsall 25/8 “Leauge One”

MATCHEN:

Dagens spelförslag kommer från Spotland Stadium där formsvaga hemmalaget Rochdale på en sjuttonde plats I ligan tar emot serie femman Walsall. Man står som favoriter till 2.10 gånger pengarna medans formstarka Walsall står i 3.60 för en bortavinst.

Någonting stämmer inte med dagens matchbild så jag garderar med krysset och sätter utgångstipset på Walsall till 1.70 gånger pengarna. Ser man till lagens form så tror jag att X2 räcker långt i den här matchen.

På mina 13 senaste rekar så har 9 av dom suttit just på grund av att jag har gått emot “storlagen” och sett över inbördes möten eller statistik. Denna är inget undantag. Visst, överlag så har Rochdale ett övertag mot Walsall, hemma på Spotland Stadium har man det inte.

1 vinst på 4 år har det blivit där fjolårets möte slutade 1-1 och följdes upp med en Rochdale seger borta  på Bescot Stadium  några månader senare.

Dessa 2 lagen slutade i botten av Leauge One förra säsongen och var bara 2 respektive 1 poäng från att ta sista platsen ner till Leauge Two men klarade sig kvar med nöd och näppe och sista platsen gick istället till Oldham. Det skiljde bara 2 poäng mellan dom och Walsall och 1 poäng mellan dom och Rochdale. så nära nerflyttning var det.

MEN en ny säsong och nya förutsättningar och det laget som sannerligen har visat prov på bättre kvalite är Walsall. Man är med i toppen av tabellen och har 3 segrar och en oavgjord på dom 4 första ligamatcherna samt en cupvinst mot Tranmere. Med andra ord, 4 vinster och ett x och ännu ingen förlust.

Rochdale har ännu inte hittat formen och har bara en vinst på sina 4 matcher, följt av en oavgjord match och 2 förluster. Hemma på Spotland Stadium har publiken lämnat arenan med båda dessa förluster och osmakliga 1-8 i målskillnad.  Formsvagt mot formsstark, inbördes eller ej. Jag tycker att 1.70 på x2 ska spelas och ses med en bra chans idag, Vi går för 10e reken. Lycka till!

Mitt spreadsheet:

Rochdale:

Rochdales bristande defensiv har gjort att man har släppt in mål i samtliga av sina 4 starter den här säsongen och har förlorat båda sina hemma matcher med att släppa in 4 mål (?) och 8 mål totalt. Håller man inte defensiven intakt idag så är det risk för ännu en match över 2,5 mål då ingen av dom tidigare matcherna har gått under den linan.

Walsall:

Sett till att över 40 procent av alla matcher i denna divisonen vinns av bortalaget och till den statistiken som Walsall har stått för hittills i år så tror jag att garderingen med  krysset räcker långt idag. 

Inbördes möten:

Rochdale är i förarsätet men årets liga start och form talar för Walsall att få med sig 1 poäng härifrån idag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Walsall är obsegrade i ligan och i dom 5 senaste matcherna.

✅ Rochdale har 2 förluster och 1-8 i målskillnad på hemmaplan.

⚠ Rochdale har inte formen med sig men har inbördes möten på sin sida.

Speltips: Walsall eller oavgjort

Odds:1.70

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Rochdale vs Walsall 25/8 “Leauge One” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades