W.Neustadt – Wattens (Österrike: Erste liga 18/8) otroligt fin statistik!

Exakt som rubriken lyder så har jag hittat en otrolig fin match i det fina landet Österrike! Statistiken på denna match är helt underbar och de bara tacka Leovegas för det underbara oddset man får.

Vi tar en tit på Erste liga där liga ettan tar emot Wattens. W.Neustadt som ligger etta har gjort det otrolig bra ifrån sig på de matcherna som varit! Alla har kört 6 matcher var och Neustadt har fixa ihop nästan fullpott med hela 16 poäng och 12 mål med endast 2 insläppt mål. Helt otrolig fin statistik! W.Neustadt har aldrig börjat serien såhär bra så de kommer ge allt för att behålla denna fina form och ledning. På andra sidan har vi då bortalaget Watters som skrapat ihop 6 poäng och formen är inte heller så bra då de gjort 6 mål och släppt in 8 mål! Liksom tabellens sämsta lag har lyckats få 3 poäng då vet hur dåligt de ser ut för Watters. Dessutom har Watters aldrig vunnit men match mot W.Neustadt på bortaplan. Har otroligt svårt och se att de kommer vinna idag. Jag tror på 2-0 eller 2-1 speciellt när Watters kommer från 3 raka förluster i bagaget.

Lycka till vid rygg.

Speltips: W.Neustadt vinst

Odds: 1.85

Spelstopp: 18:30

Spelbolag: Leovegas


Tipsa om W.Neustadt – Wattens (Österrike: Erste liga 18/8) otroligt fin statistik! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades