Spelförslag: VSG Altglienicke vs Chemnitzer FC 12/9 “Det spelas boll öster om Berlin till 1.98”

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag tog 11 minuter innan den var i hamn. Lika lång tid som det tar för Emil Glambeck att svara i telefonen när man ringer han. Jag cyklar vidare i serie systemet och tar mig vidare ner till Tyskland. Det spelas nämligen fotboll i den östra delen av Berlin ikväll. Närmare bestämt i  Regionalliga Nordost. Det är hemmalaget VSG Altglienicke mot serieledarna Chemnitzer och jag tror mig har hittat ett riktigt fint odds att fördjupa mig lite närmare på. Det finns såklart inga garantier, det ska vi vara medvetna om, men å andra sidan så finns det inga garantier att man kommer hem i tid om man har kört vilse heller. Ta en titt på den här folket.

Det är som sagt en match mellan 2 lag som står på 2 sidor av tabellen och har börjat säsongen på helt olika sätt. Bortalaget Chemnitzer FC är obesegrade efter 6 raka matcher och har vunnit alla 6. 3 bortamatcher och 3 hemma matcher. Man har målskillnaden 16/6 och snittar nästan 3 mål per match och släpper in 1 mål per match. På sina 3 bortamatcher har man målskillnaden 9-3 med resultaten 2-1, 3-0 och 4-2. Känner inte till lagets historia speciellt väl eller Berlin heller för den delen men det är såklart ett imponerande facit.

VSG Altglienicke däremot har börjat säsongen lite sämre och har raden 2 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Man har inte lyckats vinna 2 matcher i rad eller få med sig ett oavgjort resultat. Utan har gått på spåret, Förlust, oavgjort, vinst, förlust oavgjort och vinst. Det gör att man hemma som borta har raden W1D1L1. Deras målskillnad är 9/12. Vilket nästan är omvända siffror till Chemnitzer målskillnad.

Denna matchen spelas så långt ner i seriesystemet att jag tror inte ens att FIFA har nån koll på hur många åskadare Stadion Altglienicke tar eller hur många som kommer för att se matchen idag. Min gissning landar på 40 stycken. Familjer vänner och polarna typ. Och jag tror att alla tänker samma sak, Denna matchen blir en svår nöt att knäcka för den mest inbitna supportern.

Ibland visar sig bollen mer rund än andra dagar och allt kan hända men om man ska se till lagens form och hur Chemnitzer har startat säsongen så står en rak tvåa till bortalaget i 1.55. Jag väljer att höja upp oddset och kör ett Asian -1 till 1.98. Det värsta som kan hända att man vinner med 1 måls marginal och vi får pengarna tillbaka. Jag tror nämligen inte att VSG Altglienicke vinner denna matchen idag. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Tabell:

Tabellen ljuger inte. Chemnitzer är överlägset på nästan allting. 18 av 18 möjliga poäng. Full pott hemma som borta, flest gjorda mål av alla lag men något sämre försvar med 6 insläppta på lika många matcher.

VSG Altglienicke:

Chemnitzer FC:

Chemnitzer är obsegrade i sina 6 senaste matcher. Man har gjort 2 mål eller mer i alla dessa 6 matcher.

Inbördes möten:

Finns inga möten att rapportera från nordöstra Berlin mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Chemnitzer har Målskillnaden 16/6 på 6 matcher

✅ Chemnitzer har vunnit 6 raka matcer i ligan.

⚠ Chemnitzer har vunnit 3 av 6 matcher med uddamålet.

Speltips: Chemnitzer FC -1

Odds: 1.98

Spelstopp:  18.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

En tanke om “Spelförslag: VSG Altglienicke vs Chemnitzer FC 12/9 “Det spelas boll öster om Berlin till 1.98”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.