VM speltips 25/6: Saudiarabien – Egypten

Godmorgon Spelvänner! Tipset på Le Mans satt fint igår då handikappet på +9 inte ens behövdes eftersom man vann matchen. Tyvärr floppade Phoenix Mercury i nattmatchen. Idag är utbudet sämre på basketfronten så vi tar en match från fotbolls-VM istället. Två avhängda lag i Saudiarabien – Egypten. Häng med på denna idén!

Matchen

Egypten med Salah i spetsen står på 0 poäng efter förluster mot Uruguay med 1-0 och Ryssland 3-1. Salah har gjort lagets ända mål och det kom på straff mot Ryssland. Detta blir lagets sista chans till poäng i detta VM. Antingen visar man stolthet och bara vinner denna matchen mot riktigt dåliga Saudiarabien eller så är motivationen såpass låg så man helt enkelt inte bryr sig.

Om Egypten stått för en dålig insats så började Saudiarabien med en ännu värre. 5-0 i baken i öppningsmatchen mot Ryssland följt av en 1-0 förlust mot Uruguay som kunde slutat med ännu större siffror. Lagens oförmåga att göra mål är påtaglig i detta VM. I denna betydelselösa match så ser jag 2 möjliga scenarion. Antingen att matchen slutar 0-0 för att båda lagen bara vill spela av den och åka hem. Alternativt att Egypten går för seger här för att reparera egot något och matchen slutar 1 eller 2-0 till Egypten. Jag väljer därför att spela båda lagen gör mål – NEJ till 1,87. Lycka till vid rygg.

✅ Egypten har bara gjort 1 mål och det var på straff

✅ Saudiarabien är mållösa hittills

✅ Båda lagen är utslagna och matchen betyder inget

⚠ När pressen försvunnit kanske dessa lag börjar spela ut

Speltips: Båda lagen gör mål – NEJ @1,87

Units: 6

Spelstopp: 16:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

 

Tipsa om VM speltips 25/6: Saudiarabien – Egypten till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades