VM-Snöbollen som genererade pengar till alla.

Inte många kan ha undgått snöbollarna som kastats fram och tillbaka i våran Facebookgrupp och idag firade vi med både skumpa och glädjetjut tillsammans när Hörnqvist slog in det avgörande målet !
Det har varit en del intensiva dagar under VM men när vinsterna haglar och vi vinner tillsammans så är det bara härligt att spendera timmarna bakom varje rek. 
Glädjen som uppstår i gruppen när snöbollarna sitter och kontot fylls på är verkligen härligt att dela med er. <3 

För er som missade snöbollarna och inte vet hur det gick så summerar jag dom såhär med ett par bilder:

Innan snöboll 1 startade så lovade jag även att dela 25 % av de eventuella vinsterna till en välgörenhet.
När snöbollen gick från 1.000 kr till 13.700 kr så höll jag mitt ord och donerade 3.434 kr till gruppens val. (Barncancerfonden

Denna månad har varit helt galen för mig inom bettingen. Det mesta har gått min väg och 2 vunna snöbollar + 2 vunna Maxbet med 10.000 kr i insats på oddsen 2.75 och 1.68 säger det mesta. 
Jag vet att några följer mig slaviskt med både spelen och insatserna, jag kan bara säga grattis för detta har varit min bästa månad någonsin med +61.800 kr i skrivande stund och har ca 11 dagar kvar på månaden.
Jag bokför allt i mitt LÅSTA spreadsheet (även om någon påstår något annat) och allting finns det siffror på sedan 10e Sept när jag började med det.  

Jag kan varken lova guld eller gröna skogar i fortsättningen, jag kan bara lova att jag alltid kommer göra mitt bästa för att vi tillsammans ska bli rika och feta ! 😉 
Stort grattis alla som trott på mig och lycka till med fortsatta spel vänner, vi ses i vår Facebookgrupp <3 

Tipsa om VM-Snöbollen som genererade pengar till alla. till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades