Viitorul Constanta – Red Bull Salzburg (Europa League kval 17/8) Sista omgången

Då tar vi oss in till sista omgången innan grupp spelet i Europa League och jag har hittat en match där jag verkligen tror på borta vinst idag! 

Varför? Joo i och med att det är sista omgången så kommer Salzburg vilja avsluta redan på bortaplan och slappna av hemma! Vinner man på bortaplan så blir det slakt på hemmaplan med hemmapubliken närvarande! Dessutom har Salzburg en riktigt fin form och speciellt på bortaplan. De har förlorat endast 1 gång på senaste 9 månaderna på bortaplan. Kan vara att de dominerar sin serie men de är också att det är ett fint lag som går ut på planen och de är ett betydligt bättre lag än de ryska Viitorul samt att Viitorul inte haft den bästa formen just nu då de har en liten svacka för de.

Laget som är mer erfarna och mycket bättre måste bara vinna matchen idag och de laget är Salzburg till oddset 1,85. Jag tror på 0-1 eller 1-2! Dessutom så har Salzburg en mycket bättre form helt enkelt vs ett lag med en dålig form och en rejäl svacka.

Lycka till vid rygg 

Speltips: Red Bull Salzburg

Odds: 1.85

Spelstopp: 20:44

Spelbolag: Leovegas

Tipsa om Viitorul Constanta – Red Bull Salzburg (Europa League kval 17/8) Sista omgången till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades