Vasco Da Gama – Atletico GO Fotboll Brasilien Serie A 25/6

Speltips: Över 1.5mål av Vasco Da Gama

Odds: 1.71

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: 10Bet

Vi har tabell 11an hemma mot skitlaget på plats 19. (av 20)
Vi har kommit 9 matcher in på säsongen och det skiljer redan dubbla poängen mellan lagen.
Ni kanske tänker att oj hemmalaget är på plats 11 av 20, de kan inte vara bra alltså ?!
Men njaaaaa vi ska skrapa bort den fula ytan och se vad som döljer sig under sminket.
För tittar vi på hemmalagets hemmastats så ligger de på plats 4 av alla lag, och bortalaget ligger sista på plats 20 av alla lag om man tittar på deras bortastats.
Hemmalaget har 4-0-1 och 10-9 i målskillnad. (Då släppte de 5 av målen mot serieledarna, nu möter de det sämsta bortalaget)
Bortalaget har 0-0-4 och 1-10 i målskillnad på bortaplan.

Inbördes möten ? Hemmalaget har vunnit 5/6 senaste på hemmaplan när dessa lag möts, i 4/5 segrarna har de gjort minst 2 mål.

Lycka till alla som ryggar, på bilderna tog jag med lagens form sista tiden !

Tipsa om Vasco Da Gama – Atletico GO Fotboll Brasilien Serie A 25/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades