Värnamo – Dalkurd (Sverige: Superettan 13/8) 2.0 i odds??

Vi åker till vårt kära Sverige och kollar på superettan där vi hittar denna match mellan Värnamo och Dalkurd! Där vi får hela 2.0 i odds? Bara tacka. 

Dalkurd som har en sjuk form med hela 15 mål och endast 5 insläppta mål på 5 senaste matcherna är vara sjukt. Bara detta tyder på att de har en riktigt fin form med hela 4/5 senaste vinster och 1/5 senaste oavgjort! Dessutom har Dalkurd gjort hela 39 mål och släppt in 13 mål på 18 matcher. Samtidigt så är Dalkurd fortfarande med om titelfighten och jagar Brommapojkarna då de har 4 poängs skillnad! 

Värnamo däremot har det lite smärre än Dalkurd då de ligger på 10de plats med 28 gjorda mål och släppt in 26 st mål denna säsong med en form som lyder 1/5 senaste matcher i vinst, 2/5 senaste matcher i förlust och 2/5 senaste matcherna i oavgjort med 9 mål framåt och 8st bakåt! Ingen vidare form direkt om man jämför med gästande Dalkurd! 

Detta ska bara Dalkurd vinna ifall de vill nå första plats och fortfarande vara med i fighten! Viktiga 3 poäng måste läggas på nu för Dalkurd del! 

Lycka till vid rygg så ses vi på nästa rek! 

Speltips: Dalkurd matchvinnare.

Odds: 2.0

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: 10bet


Tipsa om Värnamo – Dalkurd (Sverige: Superettan 13/8) 2.0 i odds?? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades