Speltips: Vancouver Canucks – Nashville Predators (03/03) USA; NHL

Mars startar på bästa möjliga sätt. Inatt var mitt speltips att Minnesota Wild skulle göra över 2.5 mål mot Arizona Cayotes. Matchen slutade 5-3 till Arizona och spelet gick in. Förutom Monaco som jag rekat idag som även Gabriel var enig i och hade rekat samma match, så har jag hittat ännu ett spel i NHL. Inatt har jag gått ifrån målspel och väljer att spela 1X2 i matchen mellan Vancouver Canucks och Nashville predators. Nattens odds ger 2 gånger pengarna och känns i förhand riktigt fint. Här kan ni läsa varför:

 Speltips: Vancouver Canucks – Nashville Predators (03/03) USA; NHL

Vancouver har inte visat speciellt fin form hemma efter att man förlorat 4/5 senaste matcherna man spelat där. Man har inte alls och ses som ett av dom sämsta lagen i NHL. Bara Arizona ligger under Vancouver i år och man har stora problem. Senaste 10 matcherna har man bara lyckats vinna 7 av dom. Man lyckas ofta göra många mål men släpper in ännu fler. Idag ska man ta emot ett riktigt formstarkt lag i Nashville Predators.

Nashville har 6 raka vinster och 4/5 senaste bortamatcherna vunna. Man har vunnit mot Oilers, Jets, Blues, Sharks och Red wings med fina resultat. Nashville är NHLs just nu formstarkaste lag och det ända laget som står med 5 raka vinster just nu. Senaste 10 matcherna har man vunnit 8 och förlorat 2. 6 raka vinster och 2 på övertid.

Inbördes möten mellan dessa lagen så vann Nashville senast med 1-7 på bortaplan. Vancouver har 2 vinster av dom 5 senaste medans Nashville har 3.

Jag ser ingen anledning till varför formen ska sluta idag för Nashville. Man möter ett mycket sämre lag och har självförtroendet på topp. Jag väljer att spela en rak 2:a till 2.00 gånger pengarna på 10bet.

Önskar alla lycka till vid rygg, och spela aldrig mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Vancouver Canucks – Nashville Predators (03/03) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades