Spelförslag: Ústí nad Labem vs Zbrojovka Brno 30/8 ” Czech Republic 2div”

MATCHEN:

Låt inte dagens spelförslag från den tjeckiska andra divisionen skrämma iväg er. Jag har kollat igenom dagens utbud och fastnade för denna då jag återigen inte förstår mig på hur oddset kan vara så högt på båda lagen. 2,50 på en hemmavinst respektive en bortavinst. Problemet är att en dubbelchans i den här matchen ger inte det jag hade hoppats på. 1x på Unibet ger 1.47, 10bet har 1,45 och Bet365 erbjuder 1.50. Jag tar istället ett DNB på hemmalaget till 1.85 sett till hemmalagets form just nu.

Vinst om deras form håller i sig, pengarna tillbaka om det blir oavgjort. Av säsongen att döma så har  hemmalaget Ústí nad Labem startat säsongen på bästa tänkbara sätt och har på dom 6 inledande matcherna 5 vinster och 1 förlust. 12/ 7 i målskillnad och ett snitt på över 2 mål per match hemma.

Zbrojovka Brno har genom åren vunnit varannan gång när man mött varandra och även om nu Brno inte har förlorat borta mot hemmalaget genom åren så har man börjat denna säsong betydligt sämre än Ústí nad Labem. 2 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster. Samtliga matcher över 2,5 mål och 11/ 11 i målskillnad.

Med den statistiken är man raka motsatsen till hemmalaget då man istället snittar 2 mål bakåt per match. Observera att man ännu inte har vunnit på bortaplan den här säsongen där 2 av lagets förluster har kommit och så även det  enda oavgjorda resultatet.

Ústí nad Labem är felfri i den statistiken och har på sina 3 första hemma matcher, 3 vinster. Jag går för ett DNB idag och hoppas att deras fina hemmastatistik håller i sig. Alternativt tar pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. 1.85 synas oavsett. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Ústí nad Labem:

Zbrojovka Brno:

Inbördes möten och tabell:

Kollar man in hur säsongen har börjat så har Ústí nad Labem börjat säsongen bäst med 15 poäng på dom 6 första matcherna och har tagit 3 av 3 vinster på hemmaplan medans Zbrojovka Brno har en poäng på sina 3 första borta matcher. Ústí nad Labem ligger på en delad första plats i tabellen, Zbrojovka Brno för närvarande på en 9e plats.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Ústí nad Labem har vunnit 5 av dom 6 första matcherna

✅  Ústí nad Labem är obesegrade hemma

⚠ lagen har inte mött varandra på 2 år så det är svårt att avgöra hur den statitiken står sig idag.

Speltips: Ústí nad Labem or Draw

Odds: 1.85

Spelstopp: 18.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Ústí nad Labem vs Zbrojovka Brno 30/8 ” Czech Republic 2div” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades