UiTM Pahang vs ATM (Malaysia: Premier League 25/7)

Speltips: UiTM Pahang vinner matchen
Odds: 1.57
Spelstopp: 15:00
Spelbolag: 10bet

UiTM är inte samma lag som de va förra säsongen! Förra säsongen klarade de sig precis vid nedgångsgränsen och där med klarade sig kvar i Premier League i Malaysia! Men i år har det lagt krut på benen och ligger faktiskt mycket bra till för att vara UiTM! Mitten av tabellen ligger de nu! Bara det är bra för laget, medans laget som gästar är ett lag som inte alls går så bra för… de vinner en match och där efter förlorar 7 st. ATM målskillnad senaste 5 matcherna är 2-16! Ja ni läste rätt gjort 2 mål och släppt in hela 16 mål i ligan på bara senaste 5 matcherna. Vill även tillägga att UiTM vann mot de borta med 1-3 och nu kör de hemma. Vad kan gå fel??

Jag tycker själv att detta är ett guld odds som bara ska gå in och även ett högt odds i denna match! Med tanken på att UiTM verkar satsa mer på ligan än på cupen som de också har, då de förlorat mycket i cupen men gör bra ifrån sig i ligan.

Lycka till och så fixar vi en extra lön nu allihopa tillsammans!

Tipsa om UiTM Pahang vs ATM (Malaysia: Premier League 25/7) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades