Tyskland vs Mexiko Fotboll Confederations Cup 29/6

Speltips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.74

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: 10Bet

Ja nu är det dags för semifinal och ena laget kommer lämna matchen som förlorare !
Båda lagen har visat upp en fin offensiv men samtidigt visat upp stora brister i försvaret som gynnar detta spel.

Vi har Tyskland med siffrorna 3-2,1-1,3-1 i denna turnering mot ett Mexiko som har 2-2,2-1,2-1, som ni ser så har detta spel suttit i samtliga 6 matcher lagen har spelat. 

Tittar vi på Tysklands resultat under hela 2017 så har de raden 5-2-0 och målskillnad 20-6 på 7 matcher medan Mexico har spelat 10 matcher under detta kalenderår med raden 7-2-1 med målskillnad 18-8.

2 lag som alltid levererar framåt och med ett försvar som snittar 1 mål bakåt, dessutom 2 lag som vägrar förlora så 1-1 ligger väldigt nära till hands här.

Lycka till alla som ryggar !

 

Tipsa om Tyskland vs Mexiko Fotboll Confederations Cup 29/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades