Tyskland – Spanien U21 Fotboll Finalen 30/6

Speltips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.80

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Finalen i U21 alltså, vilken drabbning detta kommer bli. Spanien är uppmålade som stora favoriter mot ett Tyskland som har gjort det jättebra och kommit hit. 
Jag köper inte Spaniens stora favoritskap till 1.80, ja det är det bästa laget men de är inte så klara vinnare som 1.80 oddset säger. Det är trots allt final, mkt nerver och unga spelare på planen. Allt kan hända !
Spaniens försvar är inte det bästa heller, de anfaller med hela laget och gör mkt mål pga detta, men det lämnar ett par luckor bakåt också. De släppte ex in ett mål i förra matchen mot Italien trots 1 man mera på plan. 
Lagen Spanien hållt nollan mot är blåbär i jämnförelse med Tyskland som Makedonien och Serbien. 
När de mötte på lite bättre lag som Italien och Portugal så har de släppt in 1 mål. 

Tyskland då ?
Bra offensiv och halvdan defensiv, 7-3 totalt på dessa 4 matcher och likadant här så när de mött bra mostånd så släpper de in mål.

Jag tror Spanien drar det längsta stråt men absolut inte med några klara siffror, 1-1,1-2 tror jag på till Spaniens favör.

Lycka till ni som ryggar !

Tipsa om Tyskland – Spanien U21 Fotboll Finalen 30/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades