Två omgångar kvar av grundserien

Snart är grundserien slut med 2 omgångar kvar och Stanley-cup drar snart igång. Slutspelsjakten fortsätter för vissa. Blues har förlängt säsongen och Flyers missar slutspel på målsnöret. Av det jag sett så hör inte Flyers hemma i ett slutspel heller, man har vart på tok för dåliga. Blues har rykt upp sig och fått ordning på grejena. Dock så kommer man inte lyckas ta sig allt för långt i slutspelet tyvärr. Ska dock bli intressant att följa!

St Louis Blues hade en relativt dålig start på säsongen, det kan bero på att man hade många skador. Dock så fortsatte arbetet och man har gjort det fint efter inledningens slut. Den 20 November tog den kanadensiska assisterande Craig Berube över som Head Coach från Mike Yeo. En av anledningarna var nog en dåliga inledningen, man förlorade 13/20 matcher. Man fortsatte blande och ge fram till 24/01, då kom en vinststreak som varande i 11 matcher och föll sedan borta mot Dallas 22/02. Streaken varade nästan en hel månad. Sedan blanda man och gav lite, på hemmaplan har man 8/10 senaste vinster. Jordan Binnington har gjort det fint i målet som rookie, bättre än Jake Allens säsong. Med 30 matcher på CV:t har han 92,83 i räddningsprocent och snittar 1,85 insläppta mål per match, med totalt 5 shutouts (hållna nollor).

Philadelphia Flyers vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Man har ett bra lag med många spelare som gör poäng, dock så har vinsterna uteblivit. Flyers har raden 28-9-8-35, detta var också klubbens 50-årsjubileum i NHL. Flyers är ett hårt spelande lag och Gudas är nog den som spelar mest sykist och är ofta på gränsen till det tillåtna, under försäsongen blev backbjässen avstängd. Att man har haft målvaksproblem är inte något nytt. totalt har sex målvakter fått chansen under säsongen. Dels på grund av skador och ibland av missnöja. Det är ändå Brian Elliott och Carter Hart som gjort det bäst. Med snarlik statistik och vad jag sett tycker jag de är jämnbra. Med 91,17 repsektive 91,94 i räddningsprocent och 2,81 och 2,77 insläppta mål per match är det Hart som sitter på de bättre siffrorna. 

Tipsa om Två omgångar kvar av grundserien till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,80 St Louis Blues, rak etta 4/10 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: St Louis Blues, rak etta
Insats: 4/10 units

ODDS: 1,80

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades