Trelleborg – Gefle Fotboll Superettan 19/6

Speltips: Asian -1 Trelleborg

Odds: 2.10

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: Bethard

Här möts 2 lag som inte ligger nära varandra i tabellen, det är hemmalaget Trelleborg på plats 7 och bortalaget Gefle som är SIST på plats 16. 
Trelleborg har en målskillnad på 21-12 och Gefle 12-28 efter 12 omgångar.
Tittar vi på Trelleborgs hemmaspel så har den raden 3-2-0 och målskillnad 15-5.
Sneglar vi på Gefles bortaspel har de raden 0-2-4 och målskillnad 5-12. Lägg till att Gefle totalt har nu 8 raka förluster också. 

Formmässigt har Trelleborg vunnit 3/4 sista hemma och Gefle förlorat 4/4 senaste borta. 
Lagen möttes för 4 månader sedan i svenska cupen och då vann Trelleborg på bortaplan med 2-1.
Nu har de alltså hemmaplan och jag är väldigt säker på att de vinner med minst 1 mål.
Detta spel betyder 1målsseger = Insatsen tillbaka, 2målsseger eller mera  = Vinst.

Har ni inte bethard så är det hög tid att skaffa det, klicka på DENNA LÄNK och få vårat erbjudande om att trippla din första insättning, sätt in 500kr och få ytterligare 1000kr att spela för.

Lycka till alla som ryggar, och tryck in hela bonusen här om du vill !

Tipsa om Trelleborg – Gefle Fotboll Superettan 19/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades