Trelleborg FF vs GAIS (11/9) Ännu en hemmaseger på vångavallen?

Ja det känns nästan så om man ser till Trelleborgs facit och det fantastiska spel man har bjudit på denna säsong.7 vinster, 3 oavgjorda och endast en förlust hemma på Vångavallen. Och med 28/11 i målskillnad snittar man 2 mål eller fler vilket är imponerande och mycket får man tacka Salif Jönsson som leder den interna skytteligan i Trelleborg med sina 14 mål hittills. I jämförelse med Luka Mijaljevic i GAIS som står på 4.

GAIS kommer till spel idag med en mindre smickrande borta statistik. Man har endast vunnit 2 och spelat oavgjort 2. Hela 7 gånger har man lämnat planen med 0 poäng. Med en målskillnad på 9/20 visar man en klart bristande defensiv och jag har svårt att se hur man kan stå emot Trelleborgs offensiv idag. Speciellt när man slåss om en kvalplats till Allsvenskan medans GAIS inte har något att spela för den här säsongen. 1,70 på Trelleborg idag är bara att tacka och ta emot.

spelförslag: trelleborg @1,70

spelstopp:19.00

Bolag:Unibet

 

 

Tipsa om Trelleborg FF vs GAIS (11/9) Ännu en hemmaseger på vångavallen? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades