TPS Turku – LPV Kokkola Fotboll Finland Ykkönen 30/6

Speltips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.66

Spelstopp: 18.22 ? (Flashscore och Bet365 säger avspark 18.22, väldigt märklig tid)

Spelbolag: 10Bet

Här har vi tabell 3an Turku hemma mot serieledarna Kokkola, 2 lag med väldigt bra offensiver och stabila försvar.
Turku har 5-3-2 målskillnad 16-6 efter 10 matcher medan serieledarna har 7-2-1 målskillnad 19-9.
 
Tittar vi på Turkus hemmaspel så har de efter 5 matcher 3-1-1 och 11-2 i målskillnad.
tittar vi på Kokkolas bortaspel så har de efter 4 matcher 2-1-1 och 6-4 i målskillnad. 

Formen då !
Båda lagen har faktiskt vunnit 4/5 senaste matcherna och har kalasform inför detta stormöte.
När topplag möts brukar det generellt inte bli målfester men dessa lag verkar vilja bjuda publiken på underhållning iaf.
Vi sneglar mot deras infördes möten där de slutat 2-1,2-3,2-3,2-1. Som ni ser blir det mkt mål och båda lagen delar på målkörden ofta.
Lägg då även till att alla dessa 4 möten är i ligan och alla är inom 11 månader.
Så sent som för 5 veckor sedan va förra mötet som sluta 2-1 till serieledarna, idag är det hemmastarka Turku som kommer vara spelförande och jag tror det slutar 2-1,1-1 till Turku.

Lycka till alla som ryggar !

Tipsa om TPS Turku – LPV Kokkola Fotboll Finland Ykkönen 30/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades