Tours vs Nimes Olympique (19/9) En repris av gårdagen måste synas till 2.20

Likt den Rumänska ligan igår så är jag heller inget vidare på den franska andra divisionen men grattis ni som den ryggade den. Astra Giurgius 3-1 seger va aldrig hotat. Nu går vi på dagens match som jag tror är i klass med den igår. Hemmalaget står streckad i endast 8 procent för en hemmaseger idag medans bortalaget Nimes Olympique står i hela 76 procent. Generöst att man bjuds på hela 2.20 för en bortaseger idag sett till lagens form och tabelläge.

Hemmalaget Tours ligger näst sist i tabellen med 0 vinster, 1 oavgjord och 6 förluster på sina 7 matcher. 3 gjorda mål och 14 insläppta är en bedrövlig målskillnad. Lägg där till att man har har spelat  3 hemma matcher med 3  förluster och 1/7. Så dåliga är man just nu.

Nimes Olympique är dessto bättre. Man ligger på en 5e plats med 4 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster. Stabilt försvarsspel och en betydligt bättre offensiv än Tours. 10/4 i målskillnad. Man har dessutom 3 segrar i rad i ligan.  Lägg där till 2 segrar och en förlust på bortaplan.

En rak tvåa måste jag syna idag till 2,20 idag. Franska ligan och Rumänska ligan och likt alla andra lag i lägre divisoner så finns det inga garantier men sett till en 76 procentlig chans till Nimes Olympique och sett dagens form ska denna matchen ses som en väldigt fin chans att hämta hem pengar på idag. Lycka till men inte för mycket! 🙂

http://www.spreadsheet.se/669867

Tipsa om Tours vs Nimes Olympique (19/9) En repris av gårdagen måste synas till 2.20 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades