Spelförslag: Toulouse vs Monaco 15/9 “Hemmalaget har 6 raka”

MATCHEN:

Från Le Mans tar vi oss 68 mil söderut där vi slutligen parkerar bussen utanför Stadion Municipal där kvällens och dagens spelförslag mellan Toulouse och Monaco hämtas hem. Toulouse eller “le Téfécé” som fansen säger har en inbördes historik mot Monaco som jag tror gynnar dom idag samt att man är obesegrade i 6 raka hemma matcher och kan vid seger idag förlänga den hemma statistiken.

En rad aspekter får mig att tro att man kan få med sig 3 poäng ikväll, alternativt få med sig ett oavgjort resultat. Toulouse har börjat  säsongen betydligt bättre än vad Monaco har gjort. Man tog igen premiär förlusten mot Marseille genom att vinna 3 raka matcher och ligger för stunden på en tredje plats i ligan. Endast Dijon står på samma poäng fast med bättre målskillnad. PSG står sig som ohotad etta. Inte helt oväntat kanske. 

Man har tagit 2 vinster av 2 möjliga   på hemmaplan den här säsongen och har som jag tidigare nämnde  inte förlorat på 6 raka hemma matcher . Man har dessutom stått upp bra mot Monaco sen 3 år tillbaka med 1 vinst och 2 oavgjorda resultat. Monaco som vi vet sedan tidigare har sin styrka på hemmaplan. Inte i sitt bortaspel.

Dessa lagen har möts 7 gånger sedan 2015, Monaco har vunnit 4 raka hemma matcher mot Toulouse men har inte lyckats vinna borta på dom övriga 3 matcherna.

Monaco har som sagt inte övertygat på sina 4 första matcher och kommer till start med 2 raka förluster, där man i sin senaste match mot Marseille tappade en 2-1 ledning till förlust 3-2. Man står efter 4 omgångar med raden W1D1L2.

Jag lägger dagens spelförslag på en dubbelchans och spelar Toulouse som vinnare alternativt får med sig ett x då jag går på deras hemma styrka och hur man har börjat säsongen. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.Tabell:

Toulouse på en tredje plats. Monaco på en 13e plats. Det skiljer 5 poäng mellan lagen där Toulouse tillsammans med 4 andra lag har tagit full pott på hemmaplan. Båda lagen har en liknande målskillnad. Hemmalaget har 5/6. Monaco har 6/6.

Toulouse:

Monaco:

Inbördes möten:

Dom 3 senaste liga matcherna på Stadion Municipal i Toulouse har slutat med 1 Toulouse seger och 2 oavgjorda matcher. Förra säsongens bortamatch i  Monaco skrevs till en 3-2 förlust för Toulouse.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Toulouse har 3 vinster och 1 förlust på dom 4 första matcherna. 2 av vinsterna har kommit hemma.

✅ Monaco kommer med 2 raka förluster i ryggen.

⚠ Ett revanchsuget Monaco .

Speltips: Toulouse or Draw

Odds: 1.60

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.