Torslanda vs Sävedalen Fotboll Div 2 V. Götaland 28/6

Speltips: 2a

Odds: 1.90

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10Bet

Hmmm här har jag hittat ett litet guldkorn som jag tror kommer falla i odds under dagen. 

Det är hemmalaget på plats 9 (av 14) mot serieledarna Sävedalen.
Torslanda har 5-1-7 och målskillnad 23-24 och 16p.
Sävedalen har 8-2-3 och målskillnad 22-12 och 26p.

Formmässigt har Torslanda 2-1-2 på sista 5 matcherna med målskillnad 9-8,
medan Sävendalen har 3-1-1 och på sista 5 matcherna med målskillnad 8-2. Lägg där till att Sävedalen har hållit nollan i 6/7 senaste matcherna !!!

Det hela blir mera intressant när vi tittar på de senaste inbördes mötena lagen emellan.

Sävedalen har vunnit samtliga 3 och med siffrorna 3-2, 3-1, 5-0. 
Dessutom va 5-0 segern bara för 16 dagar sedan ! Okej det va en träningsmatch men 5-0 kan man inte prata bort för det va lika mkt träningsmatch för Sävedalen. Sedan ville nog båda lagen spänna musklerna i den matchen inför detta möte som gäller mkt mera i ligan. 

Nä med 3 raka segrar i ryggen och en grym defensiv som sitter perfekt så tror jag starkt på denna 2a, 1.90 känns på förhand som ett på tok för högt odds på en serieledare som knappt släpper in några mål. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Torslanda vs Sävedalen Fotboll Div 2 V. Götaland 28/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades