Speltips: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens (17/3) USA; NHL

Skönt med ännu en seger i mitt förra speltips. Två raka överspel i NHL har suttit nu. Först satte vi matchen mellan Tampa Bay Lightning och Ottawa Senators där vi hade spelat över 5.5 mål. Vi fortsätte att spela över 5.5 i matchen mellan Buffalo Sabres och Toronto Maple Leafs. Vinsten var inne efter 39 minuter och matchen slutade 2-5 till Toronto. Jag ger inte upp ett vinnande koncept och fortsätter med överspel i NHL inatt igen. Matchen jag ska reka nu är mellan Toronto Maple leafs och Montreal Canadiens.

Speltips: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens (17/3) USA; NHL

Toronto har spelat över 5.5 mål i 5/5 senaste matcherna dom spelat. Och dom har haft god marginal över linan nästan varje gång. Deras 5 senaste matcher har slutat 2-5, 5-5, 5-2, 5-3 och 5-2. 58.8% av Torontos hemmamatcher denna säsongen har slutat över 5.5 mål och man visade verkligen en fin offensiv borta mot Buffalo Sabres senast. Idag spelar man hemma och kommer garanterat att sätta in en hel del puckar.

Montreal Canadiens har inte har riktigt lika målrika matcher på sista tiden. Men 3/5 senaste har slutat över 5.5 mål och dom 3 senaste matcherna har slutat 3-5, 4-2 och 5-2. Man har ingen bra form direkt men har gjort minst 2 mål i 4/5 senaste matcherna. 2 mål tror jag räcker för att vi ska nå 6 mål i dagens match eftersom jag tror Toronto gör minst 4 själva.

Inbördes möten mellan dessa lagen har nästan alla gått över linan. 4/5 senaste har gått över och matcherna har slutat 0-6, 3-4, 2-4, 5-1 och 2-2.

Jag ser ingen anledning till att det blir målsnålt i denna matchen och väljer därför att spela över 5.5 mål till 1.68 i odds på 10bet.

 

 

Tipsa om Speltips: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens (17/3) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades