Thisted – Vendsyssel FF (23/8) Danmark; Division 1

Motivation: Thisted kommer ifrån Division 2 förra året och ska ta emot Vendsyssel som tog en andraplats i Division 1 och var seriens bästa bortalag. Thisted har startat säsongen i div 1 väldigt bra med 3 vinster och 1 förlust och man har tagit vinster mot Esbjerg, Roskile och Viborg. Hur länge kan Thisted fortsätta vinna i division 1? Jag tror det kan ta slut ikväll när dom tar emot Vendsyssel men dom kommer absolut att lägga fram en utmaning och få in 1 eller 2 baljor. I öppningen av säsongen så har 4/4 matcher som Thisted spelat gått över 2.5 mål och Thisted har gjort 8 mål själva på dessa matcher. 2/4 matcher har gått över 2.5 linan för Vendsyssel denna säsongen och man har själva gjort 8 mål på dessa matcher och över 2 mål själva i 3/4.

Kollar man på inbördens möten så väljer jag att bortse från deras gamla matcher från 2008 och tidigare eftersom det inte är relevant med helt nya trupper, men 2014 slutade deras match 3-1, 2015 slutade deras match 1-2 och 2017 slutade den 1-4.

  • Speltips: Över 2.5
  • Odds: 1.76
  • Spelbolag: Unibet
  • Spelstopp: 18.00

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Thisted – Vendsyssel FF (23/8) Danmark; Division 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades