- Text

- Bankbuilder/Galopp: Syftet med spelen som kommer här, är att ge dig en bra grund att stå på, och att få pengar över när månaden är slut från dina spel. Förmodligen kommer du bara att kunna spela på Betfair/Betdaq eftersom de har en spelbörs och du kommer att vinna mer pengar än du sätter in. Så jag har höga krav på mina spel. Jag vill kunna leva på tipsen jag ger. Om jag kan, kan också du.

Resonemang om hästen

Om mig: Jag föddes på 70-talet. Tidigt mycket mer intresserad av dator än av mopeder. På den tiden fanns inte Internet eller text-tv. Men jag hade ett driv att hitta en spelform som skulle funka för mig. Nu tror jag att jag har hittat spelformen som passar mig. Jag kommer att ha relativt långa förlustrundor. Men med mitt spelsystem kommer det att spela mindre roll. Följ mig, för att det är primärt roligt och sekundärt också lönsamt. 

- Units: Vad är units? Tanken är att du sätter av en summa pengar att spela för. De flesta, 99% spelar utan tanke och spelar det dem känner att de kan förlora just där och då. De kallas för Punters, i England. Och det är inte ett positivt namn, det betyder att de satsar utan tanke eller plan. Det är dem som alla spelbolag vill ha som sina kunder. Var inte en Punter. På svenska, kan vi kanske säga Pantad. Nu gör du så här, sätt av en summa pengar (minst 10 000 kronor) och dela upp dem i 100 bitar. Då får du att en bit är värd 100 kronor. För dig blir alltså en Unit värd 100 kronor. För någon annan är den värd 200 kronor och så vidare.

- Spelsystem: Det finns många olika spelsystem. Flat stakes, betyder 1 Unit (se ovan) per spel. Men vi kommer inte att använda Flat stakes, utan en variant på Flat Stakes och Martingale. Googla Martingale och du ser att du kommer till slut att förlora allt du äger och har. Så, vi kan inte använda Martingale som det användes första gången. Vi måste utveckla idén till vår fördel. Jag kan se att vi har vinnare i snitt var 7:de gång sett över ett år. Mitt snitt odds ligger på cirka 8.00 och det gör att vi kan vinna och få fördel om vi adderar x1.10 på varje spel. Så var 10:de gång har vi nått x2. Så om vi har en streak med 21 förluster har vi ändå inte nått upp till lite mer än 2X ett spel.

- Bankbuilder Info: Hästen vinner, gå tillbaka till 1 Unit x1, häster förlorar, 1Unit x 1.1 = 1.1 U, förlorar den hästen fortsätter du 1.1 X 1.1 = 1.21 Units. Förlorar den hästen fortsätter du till 1.21 x 1.1 = 1.33x Insatsen som mäts i units. Jag kommer att försöka ge så mycket information jag kan om hur du kan bygga din bank,och kanske också leva på denna spelform. Gilla mina spel och följ mig. Det ångrar du inte.

Tipsa om - Text till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades