TÄVLINGAR

Här kommer alla tävlingar att visas

Alla tävlingar som 5spades arrangerar kommer att visas upp här. Både avslutade och pågående tävlingar kommer listas, men vi kommer även lägga ut framtida tävlingar för att ni ska se vad vi planerat för er.

Vi älskar utmaningar och vi strävar efter att alltid ha exklusiva erbjudanden och tävlingar som är värda en förmögenhet. Vi på 5spades har därför valt att lotta ut och skapa tävlingar för alla spelare. Du behöver inte köpa något, du behöver inte betala något och du behöver absolut inte vara en storspelare för att vinna.

Alla har en chans och det spelar ingen roll hur stort man satsar. Det som krävs är att du är skicklig och vet hur man ska krossa systemet. Ryggar du våra spelexperter så har du ännu större chans att ta hem första priset.

Bethard tävling – Sportresa värde 10.000 kr

Tävlingen är i samarbete med Bethard och vinnaren kommer få en sportresa till ett värde av 10.000 kr. Vinnaren dras fram genom lottning, för att alla ska ha lika stor chans att vinna. Men med fler vunna lappar ökar man sina chanser ännu mer.

Vinnaren av en sportresa värde 10.000 kr gick till Jonni Persson

 LeoVegas tävling med första och andra pristagare

Senaste tävlingen var med LeoVegas och då erbjöds 10.000 kr till förstapristagaren och 5.100 kr till andrapristagaren. Tävlingen gick ut på att ha ett odds på 7 som lägst med en insats på minimum 150 kr och vi fick fram många bra spelare under tävlingens gång. Varje gång man vann sin lapp fick man en lott för att ha chans att vinna antingen första priset eller andra priset. Vinnaren dras fram genom lottning, för att alla ska ha lika stor chans att vinna. Men med fler vunna lappar ökar man sina chanser ännu mer.

Vinnaren för första priset på 10.000 kr gick till Kerim Coskun

Vinnaren för andra priset på 5.100 kr gick till Vladislav Bukel

 10Bet tävling –  Sportresa värde 15.000 kr

Med ett samarbete av 10Bet arrangera vi en tävling där första priset var en sportresa till valfri destination och evenemang värde 15.000 kr.

Vi betalar allt och hjälper till med att boka resan och evenemanget man vill gå på, upp till 15.000 kr. Vill man ha en dyrare resa får man lägga mellanskillnaden. Vi på 5spades är glada över att det var så otroligt många duktiga deltagare och det var spännande att följa tävlingens slutskede där man fick ett oväntat resultat.

Vinnaren för sportresan värde 15.000 kr gick till Robert Gustafsson

 LeoVegas tävling med första och andra pristagare

Första tävlingen var med LeoVegas och då erbjöds 4.000 kr till förstapristagaren och 2.000 kr till andrapristagaren. Tävlingen gick ut på att ha högst odds och vi fick fram många bra spelare under tävlingens gång. Men två personer visade sig vara extra vassa och vann tävlingen.

Första priset gick till Charbel Makdesi ( 4.000 kr)