Spelförslag: Swansea City vs Leeds United 21/8 “garderar med ett x”

MATCHEN:

Ett härligt flow med 6 vinster på dom 7 senaste tog tyvärr slut när gårdagens spelförslag drog ner byxorna på mig samtidigt som örfilen kom fram. Kan trösta mig med att det var en skräll av bortalaget att dels göra 3 mål, men också vinna till 4.75 gånger pengarna. Ett plåster på såret kan också vara att jag stod och valde mellan den matchen och x2 mellan Athletico Bilbao och Leganes.

Tror att den spanska matchen hade tagit mer på psyket då matchen ser ut att gå mot 1-1 tills Athletico på stopptid avgör matchen och vinner med 2-1. Med andra ord så hade förlusten varit ett faktum oavsett.

Men jag studsar tillbaka med att kolla in matchen mellan Swansea City och Leeds United och jag sätter dagens spelförslag på en hemma vinst eller oavgjort till 1.61 gånger pengarna. Detta gör jag då jag anser att det är en 50/50 chans sett till odds fördelningen. 3.15 på Swansea,  2.35 på Leeds samtidigt som jag ser till Swanseas inledning på säsongen.

Leeds har öppnats starkast med 3 raka segrar och 9/2 i målskillnad. Swansea har öppnat med 2 segrar och 0-0 borta mot Birmingham. 3/1 i målskillnad och ett målsnitt på 1 mål framåt och rekordlåga 0.33 bakåt.

Detta gör att jag tror på en tillknäppt historia där Leeds anfall kommer få stå och mata bollar mot 11 man i en försvarslinje. Denna matchen kan lika gärna sluta 0-1 till Leeds eller 0-0 alternativt 1-1. Jag tar med krysset som en utgångspunkt då jag inte anser att denna är så självklar som kanske många anser. Lycka till! 

Mitt Spreadsheet:

En sammanfattning av tabellen och lagen:

Middlesbrough tillsammans med Leeds är lagen som öppnat starkast med 3 raka segrar vardera följt av 5 lag som alla står på 7 poäng. Swansea är en av dom.

Swansea City:

Trots skadan på målvakten Kalle Nordfeldt i vinst matcchen mot Preston så fick Mulder hoppa in och gjorde det bra med att hålla nollan i resten av matchen och följde upp det med ännu en nolla mot Birmingham. Sen tidigare är Wilfried Bony skadad och har inte medverkat i nåt liga sammanhang sedan han drog på sig en knäskada i februari då Swansea fortfarande spelade i Premier Leauge. 

Leeds United:

Leeds har öppnat starkt med 3 raka segrar mot lag som har öppnat betydligt sämre än vad Swansea har gjort. Bland annat mot Stoke som ännu står utan vinst och Rotherham med 2 förluster på sina 3 första liga matcher.

Inbördes möten:

Finns ingen relevant H2H att ta del av då dessa 2 lag har spelat i olika divisoner i flertalet år. Men det som finns är 4 inbördes möten med 2 hemma segrar för Swansea och 2 hemma segrar för Leeds.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Swanseas defensiv och målskillnad

✅  Swansea slog flera storlag på Liberty stadium förra året, bland annat Liverpool och Arsenal.

⚠ Leeds offensiva kvaliteèr

Speltips:  Swansea or Draw

Odds: 1.61

Spelstopp: 20:45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Swansea City vs Leeds United 21/8 “garderar med ett x” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades