Sveriges enda speltips -sida som kan erbjuda det bästa

Det finns endast en speltips sida som behövs. Det finns ingen annan sida som behöver följas och bli förvirrad av. Alla bästa erbjudanden finns på hemsidan och på facebookgruppen “Speltips 5spades – Speltips för alla”

Vi kan börja med att berätta om några av de stora evenemangen som erbjudits under vår korta period som vi funnits.

Varför välja 5spades

Som Sveriges hetaste speltips grupp på Facebook, hemsidan, Twitter, och appen finns våra speltips överallt. Vi erbjuder även Sveriges hetaste spelexperter. De vassaste rekarna och de farligaste highrollers som fått spelbolagen att darra. Vi har erbjudanden som ingen annan i Sverige har och vi kommer även ha exklusiva tävlingar där vinsterna är större än någonsin.

LeoVegas

Vi har boostade odds på LeoVegas och en hundra procentig insättningsbonus som erbjuder upp till 1500 kr. Ingen annan blir erbjuden så höga insättnings-bonusar som vi har.

Leovegas

 

Hämta din unika bonus på LeoVegas här!

De boostade oddsen från både Betfair och LeoVegas är ordentligt kryddade och kan medföra stor hysteri för oss intresserade som vill kolla på en stormatch men även vill vinna större slantar än de ynka kronor som erbjuds när man vill satsa pengar på stormatchen.

Betfair erbjudanden

På Betfair har vi supererbjudanden när det kommer till Superbowl och alla de största evenemangen. Erbjudanden på stora ligor som Premier Leauge, Italienska Serie A, Spanska La Liga och även nationella sporter i USA.

SuperBowl erbjudanden

De super boostade oddsen kan se ut på följande sätt. För att ta del utav dessa erbjudanden som börjar 05 Februari 00:30 svensk tid, kan man klicka på länken här.

Hårt arbete lönar sig

Vi står fast vid vårt motto att hårt arbete lönar sig och det är en filosofi som gör det möjligt att nå toppen. Men för att nå toppen måste man även göra rätt också, inte bara arbeta. Det är många faktorer som måste på plats för att det ska bli rätt. Vi har därför samlat de bästa rekarna ifrån Sverige och även ifrån Norge under namnet Oddsorakelet – Klicka här om ni vill komma dit.

 

Tipsa om Sveriges enda speltips -sida som kan erbjuda det bästa till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades