Sverige – Frankrike VM-Kval 9/6

Speltips: över 2.5mål

Odds: 2.18

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas

Ååååååh vilken smällkaramell fredagskvällen bjuder oss på !
Ett VM-kval med ett på nytt fött Sverige mot ett stekhett offensivt Frankrike.
Det är alltså tabell 2an Sverige hemma mot 1an Frankrike och båda lagen har 10-3 i målskillnad efter 5 matcher.


Sverige har spelat över 2.5mål i 6 / 7 senaste matcherna, Janne har verkligen fått snurr på offensiven och levererar målfester på löpande band. De 3 sista matcherna har slutat 6-0, 4-0, 3-2, alla segrar. 

Frankrike har spelat över 2.5mål i 3/5 senaste och vunnit 5/7 senaste matcherna. De sista 3 har slutat 3-1, 0-2, 5-0.
Så båda lagen kommer med bra offensiv form och detta kommer garanterat bli en underhållande match för de neutrala ögonen.


Sist lagen möttes va för 7 månader sedan och det blev 2-1 till Frankrike, Sverige tog ledningen men Frankrike skapade mängder av chanser och vände rättvist.


Detta offensiva Sverige ska alltså möta spelare som Pogba, Giroud, Greizmann, Payet, Lacazette, Lemar och Mbappe.
Jag förstår om många kommer spela raka 2a till 1.70 för den är riktigt fin, men samtidigt kan jag inte se Sverige bli mållösa här på hemmaplan. Mitt utgångstips är 1-2 men tror detta kan dra iväg mot 1-3,1-4 om Sverige ska lyfta laget och försöka leka Barcelona. Detta sylvassa Frankrike är det tuffaste motstånd vi mött på sista året och här hänger mkt på Jannes taktik.
Ska vi spela offensivt och underhållande för publiken genom att fylla på med folk i anfallen så kommer Frankrikes Greizmann, Mbappe, Pogba och Lazacette döda matchen innan min 60 med kontringar.

Lycka till alla som ryggar !

Missa inte att LeoVegas har 200% vinstökning på Sverige matchen i morgon för NYA medlemmar.
Gamla medlemmar har 100% vinstökning.
Har du inte redan konto så skapa ett genom oss och få 100% insättningsbonus upp till 1000kr. + denna 200% vinstbonus på Sverigematchen. (Du behöver inte spela på Sverige seger)
Skynda att regga er !

 

Tipsa om Sverige – Frankrike VM-Kval 9/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades