Spelförslag: Suwon Bluewings vs FC Seoul 15/8

MATCHEN:

En tabell placering som talar för Suwon Bluewings men en historik som talar för FC Seoul är att vänta i dagens match mellan dessa 2 lag. FC Seoul har nämligen inte förlorat en liga match mot Suwon på över 3,5 år. Efter det har man spelat 11 liga matcher och ett dubbelmöte i den koreanska cupen. Av dessa 11 liga matcher så har man vunnit 6 gånger och spelat oavgjort 5. Ännu ingen förlust alltså. Även dags formen talar för att det kan bli en bortapoäng idag då man tagit  14 poäng på dom 8 senaste matcherna, Suwon har tagit 11. 1.58 på Seoul eller oavgjort till 1.58 gånger pengarna blir mitt spel för idag.

En sammanfattning av tabellen och lagen:

FC seoul ligger 7 poäng efter Suwon i tabellen och har precis som Suwon sin styrka på hemmaplan där man har tagit 18 poäng på 11 matcher medans man har tagit 11 poäng på 11 bortamatcher. FC Seoul har 7 förluster den här säsongen där 4 av dom har kommit på bortaplan. Dessa 4 förluster har kommit mot lag som ligger högre upp i tabellen än vad FC Seoul gör.  Bland annat 2-1 mot Jeonbuk, 1-0 mot Ulsan osv. Suwon ligger också högre upp i tabellen men har å andra sidan inte vunnit mot FC Seoul på flera år.

Suwon Bluewings:

Suwon har spelat lika jämnt hemma som borta och har totalt 10 vinster, 6 oavgjorda och 6 förluster, fördelat på 5-3-3 åt båda hållen. Man har gjort 18 mål på hemmaplan och släppt in 13. Det ger ett målsnitt på  1.64 mål framåt och 1 mål insläppt per match.

FC Seoul:

FC Seoul har gjort mål i dom 8 senaste matcherna . Man har dessutom gjort 2 mål eller mer i dom 3 senaste.Laget kommer  till match start med 2 raka vinster i ryggen och har som sagt inte förlorat mot Suwon på över 3 år. Man har gjort 11 mål framåt och släppt in 11 mål på 11 bortamatcher. Det ger 1 mål i snitt per match åt båda hållen.

Inbördes möten: 

Förutom i ett cup sammanhang så har inte FC Seoul förlorat mot Suwon, varken hemma eller borta på dom 11 senaste liga matcherna. 6 vinster och 5 oavgjorda resultat till FC Seouls favör.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  FC Seoul har inte förlorat borta i ligan mot Suwon sedan 18e April 2015

✅  FC Seoul har ligans nästa bästa lag på bortaplan av att spela oavgjorda matcher. (5st)

⚠ Någongång  kommer statistiken att brytas.

Speltips: FC Seoul or Draw

Odds: 1.58

Spelstopp: 12.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Suwon Bluewings vs FC Seoul 15/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades